Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Έκοψε την βασιλόπιτα η ΦΕΜ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με την συμμετοχή των μελών της πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης, την Δευτέρα το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο που διαθέτει στο Κάτω Κάστρο. Με τις καλύτερες ευχές για την νέα χρονιά η ΦΕΜ σχεδιάζει τις νέες δράσεις της για το 2024, καλώντας όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο μαγικό ταξίδι της φωτογραφίας.

Παράλληλα με την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της έκθεσης των μελών της ΦΕΜ. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή κάθε απόγευμα από τις 7 το απόγευμα μέχρι και τις 9 το βράδυ. 

Εγκαίνια για την έκθεση φωτογραφίας

Στην συγκεκριμένη έκθεση θα συμμετέχουν με έργα τους οι:  Νάγια Βακλατζή, Κώστας Γιαννακού, Άννα Δεληνικόλα, Νικολέτα Ευαγγέλου, Μαρία Ζαγοραίου, Δημήτρης Ηλίας, Κωνσταντίνος Θεοδώρου, Σοφία Καζαμία, Γιάννης Καρατζάς, Γιωργής Λασκαρίδης, Στέλλα Λιόλιου, Βενετία Λυμπέρη, Αλέξανδρος Μαμουνής, Εύα Μανούτσογλου, Στέλιος Μεστούσης, Μιχάλης Μπάκας, Μαρία Μπουρού, Σίμος Μπουρούς, Τέρπος Παπαθεοδώρου, Σπύρος Παυλής, Γιώργος Πολυχρόνης, Βασίλης Ραϊστέλλης, Μπάμπης Στυλιανίδης, Βάσω Τζιβόγλου, Χριστόφορος Χατζηβασιλείου, Στέλιος Χατζηγιάννης.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img