Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: «Κωτσόβολος» για κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Χρειάζεστε μήπως μια αλλαγή στα προϊόντα τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε, στις οικιακές σας συσκευές, ή χρειάζεστε μια ανανέωση στο γραφείο σας; Ό,τι κι αν είναι αυτό που ψάχνετε, θα το βρείτε ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία προϊόντων του «Κωτσόβολου» στο κέντρο της Μυτιλήνης (Ελ. Βενιζέλου 6). Κάντε την έρευνα αγοράς σας και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που «τρέχουν» μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, με νέες προσφορές κάθε εβδομάδα σε διαφορετικά προϊόντα!

Στον «Κωτσόβολο» θα βρείτε τα τελευταία μοντέλα Smartphones, tablets, laptops, αλλά και λευκές συσκευές, όπως κλιματιστικά, ψυγεία, κουζίνες, καταψύκτες, όπως επίσης ηλεκτρικές συσκευές για το σπίτι, δηλαδή ηλεκτρικές σκούπες, σίδερο, τοστιέρες, καφετιέρες, καθώς και καρέκλες και γραφεία, όλα σε μεγάλη ποικιλία ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον εξοπλισμό του σπιτιού ή του γραφείου σας!

Παράλληλα στον «Κωτσόβολο» «τρέχει» αυτή την περίοδο το πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή- Εξοικονομώ», δίνοντας τη δυνατότητα στους δικαιούχους που ανακοινώθηκαν πρόσφατα να πραγματοποιήσουν τις αγορές των λευκών συσκευών τους μέχρι και το τέλος Μαρτίου!

Για τις λευκές συσκευές ειδικά, η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να αλλάξει την παλιά του λευκή συσκευή (πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο, καταψύκτη) να την φέρει στο κατάστημα και ως ανταμοιβή θα πάρει από το προσωπικό του «Κωτσόβολου» μια δωροεπιταγή 30 ευρώ για μελλοντικές αγορές από 99 ευρώ και άνω!

Εκτός από την πληρωμή με μετρητά, ή με πιστωτική κάρτα (υπάρχει η δυνατότητα από 100 ευρώ και άνω για άτοκες δόσεις) στον «Κωτσόβολο» ισχύει το «πλάνο δόσεων», που σημαίνει ότι μόνο με την ταυτότητα και τον ΑΦΜ σας μπορείτε να κάνετε αποπληρωμή των δόσεων για το προϊόν που αγοράσατε!

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 21.00 και Σάββατο 09.00 – 15.00.

spot_img

More articles

spot_img