Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Εκπτωτικό In Market: Τιμές, εξωφρενικά χαμηλές!

Άνοιξε στην Παγανή το καλοκαίρι, από τις 24 Ιουνίου, το σούπερ-μάρκετ In Market – εκπτωτικό. Εδώ οι τιμές βρίσκονται σε «ελεύθερη πτώση» όλο το χρόνο, ενώ οι προσφορές ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Ξεκινώντας από ένα παντοπωλείο στο Μανταμάδο και την Πελόπη το 2010, οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν ότι με σωστή διαχείριση και δίνοντας  έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων, μπορούν να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές, κάτι που φάνηκε ν’ αποδίδει ιδιαίτερα στον καιρό της κρίσης.

Με νέα καταστήματα στην Καλλονή πριν από πέντε χρόνια και από το καλοκαίρι και στην Παγανή Μυτιλήνης, αυτή η επιχείρηση εξελίσσεται σε μια τοπική αλυσίδα σούπερ-μάρκετ με χαρακτηριστικό τις απίστευτα χαμηλές τιμές και τις μόνιμες προσφορές, που μπορεί να αγγίζουν και το 50% της τιμής.

Το εκπτωτικό In Μarket Λέσβου διαθέτει τα προϊόντα του σε χονδρική και λιανική πώληση. Εδώ μπορεί κάποιος να βρει μεγάλη ποικιλία με πάνω από 3.000 κωδικούς σε τρόφιμα, καλλυντικά, είδη ατομικής χρήσης, χαρτικά, απορρυπαντικά, είδη οικιακής χρήσης που διατίθενται σε τιμές προκλητικά χαμηλές, 365 μέρες το χρόνο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα και διαρκής στόχος είναι η άμεση και προσωπική επαφή με τον πελάτη, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο.

Το περιθώριο κέρδους είναι συμπιεσμένο υπέρ των καταναλωτών. Οι τιμές των προϊόντων στα ράφια, φροντίζει η επιχείρηση να είναι σε τέτοια πλαίσια ώστε να είναι ιδιαίτερα προσιτές για κάθε εισόδημα.

Οι παραγγελίες έχουν πάντα πληρότητα 100% ώστε να μειώνεται το κόστος μεταφοράς υπέρ της χαμηλότερης τιμής στο ράφι.

Επίσης η επιχείρηση διατηρεί πάντα το κατάλληλο απόθεμα για κάθε προϊόν στις αποθήκες, ώστε να μην έχει πολλές επιστροφές και ληγμένα που ανεβάζουν το κόστος διαχείρισης.

Κάθε μήνα κυκλοφορεί φυλλάδιο με σούπερ προσφορές και ακόμη πιο χαμηλές τιμές. Για παράδειγμα ένα επώνυμο σαμπουάν που διατίθεται στα 5 ευρώ, εδώ θα το βρείτε 2,90 ευρώ και στο φυλλάδιο η τιμή του μπορεί να φθάσει και το 1,99 ευρώ!

«Διατηρούμε μια ευέλικτη οργανωτική δομή ώστε να κρατάμε σε λογικά επίπεδα τα λειτουργικά μας κόστη που δεν «φορτώνουν» τις τιμές και έτσι να είναι φθηνά τα προϊόντα μας σε καθημερινή βάση», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το «Εκπτωτικό In Market» είναι μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση που δίνει έμφαση στην λελογισμένη διαχείριση, ούτως ώστε να μην επιβαρύνονται με κόστη ανάπτυξης οι τιμές των προϊόντων που φθάνουν στον καταναλωτή.

Θα βρείτε το «In Market» στην ΚΑΛΛΟΝΗ – ΑΡΙΣΒΗ και στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΠΑΓΑΝΗ,  με ευρύχωρο πάρκινγκ, άνετο χώρο για φόρτωση και εύκολη πρόσβαση. Το ωράριο λειτουργίας είναι από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22530 24023 και 22510 21384.

Θα βρείτε το In Market Εκπτωτικό και στο facebook.