Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Εν αναμονή της προκήρυξης από τη ΔΕΗ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεν προκηρύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όπως αναμενόταν, ωστόσο η δημοσίευση της προκήρυξης αναμένεται άμεσα από τη ΔΕΗ για την πρόσληψη προσωπικού συνολικά 77 ατόμων σε 26 Νομούς  της Ελλάδας, εκ των οποίων 2 θέσεις για το κατάστημα της ΔΕΗ Μυτιλήνης που βρίσκεται στο Φανάρι.

Πρόκειται για υπαλλήλους γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που θα απασχοληθούν για την κάλυψη των αναγκών  γραμματειακής υποστήριξης και εμπορικής εξυπηρέτησης των πελατών ΔΕΗ με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, τα κριτήρια κατάταξης των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έγκυρη συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες θα αναφέρονται λεπτομερώς στην Ανακοίνωση ΣΟΧ υπ. αριθ.6/2016 και στα σχετικά Παραρτήματα, τα οποία θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της ΔΕΗ Μυτιλήνης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ (www.dei.gr ακολουθώντας τη διαδρομή: Απασχόληση,    Θέσεις Εργασίας, Πρόσληψη Έκτακτου Προσωπικού).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της ΔΕΗ Μυτιλήνης, Οδυσσέα Ελύτη 5, Τ.Κ: 81 100  (αρμόδιος: Βερυβάκη  Ελευθερία, τηλ. 22510 – 34250, εσωτερικό 105).

Για την έναρξη και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων τα “Νέα της Λέσβου” θα ενημερώσουν τους αναγνώστες τους αμέσως μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img