Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Ένα μήνυμα ειρήνης και αγάπης από τον Μόλυβο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα ειρήνης και αγάπης στάλθηκε προχθές από τον Μόλυβο, όπου τέλεσαν τους γάμους τους η Τατιάνα Φιλίπποβα από τη Ρωσία και ο Γιούρι Καλμίκοβ από την Ουκρανία! Μήνυμα, που έρχεται «κόντρα» στον πόλεμο που εδώ και πολλούς μήνες μαίνεται ανάμεσα στις δύο χώρες.

Το ζευγάρι ζει στο Βέλγιο, αλλά αποφάσισε να παντρευτεί στον Μόλυβο ύστερα από προτροπή μιας φίλης του, και ο γάμος έγινε σ’ ένα ονειρεμένο σκηνικό στον προβλήτα του ξενοδοχείου Olive Press, όπου την υποδέχθηκε ο γαμπρός και το μυστήριο έγινε την ώρα που έδυε ο ήλιος.

«Όταν οι άνθρωποι ενώνονται αγωνίζονται για την ειρήνη στον κόσμο. Εύχομαι αυτοί που αγωνίζονται για την ελευθερία να είναι ευτυχισμένοι και να αισθάνονται την ελευθερία που νιώθουμε και εμείς. Ευχόμαστε ο κόσμος να είναι πάντα ειρηνικός και με αγάπη και όλοι να αγαπούν τους άλλους όπως εμείς» δήλωσαν στην ΕΡΤ Β. Αιγαίου οι νεόνυμφοι.

Όλα αυτά με τη βοήθεια και της Γαβριέλας Βατή (Menta Weddings), που όπως είχαμε αναδείξει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ διοργανώνει εδώ και χρόνια γάμους ζευγαριών από το εξωτερικό, όχι μόνο στον Μόλυβο άλλα σε κάθε γωνιά της Λέσβου, απ’ όπου αποφασίζουν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή.

Πληροφορίες: ΕΡΤ Β. Αιγαίου – Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Σταματέλλης

 

spot_img

More articles

spot_img