Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Ένα νέο εργαστήρι πίτσας… με εμπειρία 26 ετών

Μπορεί η πιτσαρία Status Pizza Workshop να άνοιξε πριν από λίγους μόλις μήνες στην οδό Καβέτσου 36 στη Μυτιλήνη, αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να την χαρακτηρίσουμε νέα, καθώς κουβαλά πάνω της εμπειρία τριών δεκαετιών περίπου στον χώρο της εστίασης. Και αυτό καθώς το νέο γαστρονομικό εγχείρημα των αδερφών Κουλουμαριέτου είναι πρακτικά μια απαίτηση των πιστών πελατών του πολύ γνωστού εδώ και 26 χρόνια Status να αποκτήσει παρουσία και μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης.

«Μας το ζητούσε ο κόσμος το να έχουμε παρουσία και μέσα στην πόλη, για να μπορούν να απολαμβάνουν πιο εύκολα τις γεύσεις μας και εμείς τον ακούσαμε», μας λέει ο Φώτης Κουλουμαριέτος, εξηγώντας πως το σημείο που βρίσκεται το Status έκανε λίγο δύσκολη την διαχείριση των παραγγελιών και των διανομών σε περιοχές μέσα στη Μυτιλήνη. Κάπως έτσι – και χωρίς να αλλάξει τίποτα στην υπάρχουσα επιχείρηση, που λειτουργεί κανονικά – προέκυψε η ιδέα του Status Pizza Workshop, το οποίο προετοιμάστηκε με εντατικούς ρυθμούς εν μέσω καραντίνας και άνοιξε τις πόρτες του λίγο πριν το περασμένο καλοκαίρι.

«Εστιάζουμε στην πίτσα, αλλά δουλεύουμε πολύ με νέες προτάσεις και γεύσεις πάνω σ’ αυτή, όπως για παράδειγμα τις γλυκιές εκδοχές», μας αναφέρει ο κ. Κουλουμαριέτος, κάτι που μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς στον πλούσιο κατάλογο της πιτσαρίας, που καλύπτει κάθε προτίμηση. Από πίτσες κλασικές έως εκείνες με αλεύρι Ζέας, με παραδοσιακές γεύσεις, όπως οι πίτσες special ή μπάρμπεκιου έως τις πίτσες ανανά ή τις γλυκές με σοκολάτα nucrema και σοκολάτα bueno και φυσικά οι vegan επιλογές, ενώ από τον κατάλογο δεν λείπουν οι πολλές επιλογές σε σαλάτες, ζυμαρικά, πεϊνιρλί και καλτσόνε.

Μια δοκιμή για τις γεύσεις του Status Pizza Workshop θα σας πείσει και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το επισκεφτείτε στην Καβέτσου 36 ή να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 2251020888 από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθροΒΟΛΕΪ: Επόμενη στάση… Αμαλιάδα για την Άθληση