Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ένα τουρνικιέ (tourniquet)… για την Ελλάδα ρεεεεεε!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** ΜΠΡΑΒΟ στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο μπάσκετ, ισοπεδώνοντας την Ρεάλ Μαδρίτης.

*** Μπαρτζώκα, εκ του αποτελέσματος (δεν κάνω τον προπονητή), αλλά ο Αταμάν διάβασε καλύτερα από σένα την Ρεάλ. Βέβαια αυτός την είδε πώς έπαιξε (την Ρεάλ) με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή, και αναλόγως προσάρμοσε τα πλάνα του. Αλλά αυτό δεν μειώνει καθόλου τον άθλο του. «Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ» φίλε Γιώργο. 

*** Δάσκαλος: Γιατί άργησες Γιάννη στο μάθημα; – Γιάννης: Άργησα να ξυπνήσω κύριε, γιατί είδα όνειρο ότι πήγα στην Αθήνα. – Δάσκαλος: Εσύ Νίκο, γιατί άργησες; – Νίκος: Πήγα τον Γιάννη στο αεροδρόμιο κύριε!!!!!!

*** «Άμα είσαι άντυτη, κάνε μου αναπάντητη»… Στόκλης. «DURA LEX, SED LEX»…… Παρασκευαΐδης Παναγιώτης.

*** Το ακούω συχνά δυστυχώς σχετικά με την γλώσσα μας, από τους νεοελληναράδες πολιτικούς αναλυτές, διεθνολόγους κι όσους χρησιμοποιούν αυτήν την λέξη. Ποια λέξη; Την λέξη λοιπόν «αδιαπραγμάτευτη»!!!! π.χ. λένε! Η υφαλοκρηπίδα μας, ή τα 6 ναυτικά μίλια είναι αδιαπραγμάτευτα!!! ΛΑΘΟΣ. Αδιαπραγμάτευτα θα πει ότι δεν καθίσαμε ακόμη κάτω να τα διαπραγματευθούμε, που ενδεχομένως όποτε καθίσουμε, μπορεί να συμφωνήσουμε κιόλας…. Το σωστό είναι ΜΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣIΜΑ. Δηλαδή, δεν το κουβεντιάζω καθόλου, ό,τι και να συμβεί γιατί έχω το δίκιο με το μέρος μου. Ενώ το αδιαπραγμάτευτο, κρύβει και μια μελλοντική «ύποπτη» συμφωνία!!!! (Τώρα έγινε αντιληπτό το υπονοούμενο φιλαράκια μου;).

***Βρε Μητσοτάκη με τους άμπαλούς σου Μαρινάκη (κυβερνητικό εκπρόσωπο) και Άδωνι, όσες αυξήσεις και να κάνεις σε μισθούς και συντάξεις, πες ότι οι αυξήσεις φτάσανε τον μισθό στις 2.500 ΕΥΡΩ, και τις συντάξεις στις 3.000 ευρώ, άμα το τυρί πάει 30 ΕΥΡΩ το κιλό, η βενζίνη 3,5 ΕΥΡΩ το λίτρο, το λάδι 30 ΕΥΡΩ το κιλό, το γάλα 18 ΕΥΡΩ το κιλό, οι ντομάτες 6,5 ΕΥΡΩ το κιλό κλπ.-κλπ., πάει, εξαφανίστηκαν οι όποιες αυξήσεις… τι κοκορευόσαστε λοιπόν; Αλλά θα μου πείτε, ξέρετε πολύ καλά σε τι «επίπεδο δαπέδου» πολιτών απευθύνεστε και γι’ αυτό είστε σίγουροι.

*** Μόνο στην Μυτιλήνη γίνονται αυτά. Η πρωτεύουσα του Βορείου Αιγαίου, 10 χρόνια χωρίς κολυμβητήριο!!! Ο υγρός στίβος λοιπόν στο νησί μας πάπαλα, που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας. Και σ’ αυτόν τον τομέα, η εκλεγμένη πολιτική μετριότητα (δήμαρχοι – περιφερειάρχες – βουλευτές), που έχουν απόλυτα και άμεσα την ευθύνη, έλαμψαν διά της θλιβερής απουσίας, απραξίας και αναποτελεσματικότητάς τους.

*** Αφού  ρε φίλε είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, δεν σου κόβει να πας αριστερά ή δεξιά;

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img