Ένας ατέλειωτος κόσμος των ζωοτροφών

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε ζωοτροφές για τους τετράποδους φίλους μας βρίσκεται στο κατάστημα του Κώστα Πανσεληνά στον Καρά-Τεπέ της Μυτιλήνης, όπου πραγματικά θα χαθείτε ανάμεσα σε αστείρευτο αριθμό εταιρειών ξηρών τροφών, κονσέρβες, ειδικά σκευάσματα για άρρωστα και αδύναμα ζώα, καθώς και ό,τι άλλο θελήσετε για τη διατροφή τους. Σε σακιά, αλλά και με το κιλό σε τιμές που δεν θα πιστεύετε. 

Αυτό οφείλεται στο ότι η ποικιλία των ζωοτροφών είναι τόσο μεγάλη ώστε οι καταναλωτές να βρίσκονται μπροστά σε ένα εξίσου μεγάλο εύρος τιμών. Σε μια περίοδο συρρίκνωσης των εμπορευμάτων στο εμπόριο, ο κ. Πανσεληνάς είναι από τους λίγους που επιμένουν να δίνουν πολλές  επιλογές στους πελάτες τους και αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους ώστε όσοι έχουν μπει για πρώτη φορά στο κατάστημα του Κώστα Πανσεληνά να το επισκέπτονται ξανά και ξανά. 

Η επιχείρηση διακρίνεται για την φιλική εξυπηρέτηση και την αμεσότητα του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα σας δώσει τις συμβουλές που χρειάζεστε για να διευκολύνει τις αγορές σας αλλά και το οικονομικό όφελος του καταναλωτή.

Η επιχείρηση του Κώστα Πανσεληνά εκτός από τα ζώα συντροφιάς καλύπτει σε ζωοτροφές και τα ζώα εκτροφής, κοτόπουλα και διάφορα άλλα πτηνά, μοσχάρια, χοίρους, πρόβατα, άλογα και ψάρια. Επιλεγμένα φρεσκοπαρασκευασμένα μείγματα από τους μύλους της επιχείρησης και σπόρους που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη στις οικονομικότερες τιμές.

Θα προμηθευθείτε επίσης και κλωσσόπουλα, από κοτοπουλάκια και παπάκια μέχρι ορτύκια κι ό,τι άλλο ζητήσετε. Όλα αυτά σε έναν άνετο χώρο με πάρκινγκ για τα αυτοκίνητά σας ακριβώς μπροστά στις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Αξίζει μια επίσκεψη και μία ξενάγηση στους χώρους της επιχείρησης για να διαπιστώσετε τη μεγάλη ποικιλία των ζωοτροφών.

Καρά-Τεπές Μυτιλήνη – έναντι πεδίου βολής 
Τηλέφωνο: (22510) 25533