Ένας καπετάνιος στον «Κόσμο του Μωρού»

Υπό νέα διεύθυνση λειτουργεί από τον περασμένο Ιούνιο το κατάστημα «Ο κόσμος του Μωρού» στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, στην είσοδο – έξοδο της Μυτιλήνης προς Παγανή. Ο Σωτήρης Κάρκαλης, πρώην πλοίαρχος Εμπορικού ναυτικού, βρέθηκε σε «άγνωστα νερά» αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» μιας επιτυχημένης επιχείρησης με περίπου 25 χρόνια ζωής, σε ένα άγνωστο όμως σε εκείνον αντικείμενο. Μέσα σε μερικούς μόνο μήνες αναβάθμισε τα προϊόντα, το χώρο, ενίσχυσε την καλή σχέση με τους πελάτες και έγινε «καπετάνιος» στον «Κόσμο του Μωρού». 

Διατηρώντας το ίδιο προσωπικό, ο νέος ιδιοκτήτης έχει δώσει έμφαση στην ανανέωση αλλά και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πελατών. Έχει ενισχυθεί η γκάμα των ειδών καθώς και οι υπηρεσίες του μαγαζιού, με όλα τα είδη από την εγκυμοσύνη μέχρι τα πρώτα χρόνια του παιδιού. Το κατάστημα έχει επεκταθεί και έχει ανακαινισθεί. 

Ο «Κόσμος του Παιδιού» είναι από τα πληρέστερα καταστήματα βρεφικών ειδών στην Ελλάδα. Εδώ θα βρείτε όλες τις επώνυμες μάρκες, συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες και αποκλειστικές συνεργασίες και εισαγωγές από ξένες εταιρείες για ό,τι χρειαστεί το μωρό σας, όπως επίσης και βρεφικό έπιπλο. Κρεβατάκι, κούνια, ντουλάπα, συρταριέρα κ.ά..  

Η μέλλουσα μητέρα θα βρει στον «Κόσμο του μωρού» τα πάντα από πιτζάμες, νυχτικά, εσώρουχα. Και μετά τη γέννα, τα πάντα για το παιδί, καρότσι, καρεκλάκι φαγητού, μπανάκι, πάρκο, μπιμπερό, φορμάκια, πιατάκια κ.ά.. Ακόμη διαθέτει και βρεφικό παπουτσάκι σε μεγάλη γκάμα. 

Το κάθισμα αυτοκινήτου

Το κάθισμα αυτοκινήτου, στον «Κόσμο του μωρού», δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει απονεμηθεί στο κατάστημα το βραβείο της χρονιάς. Το προσωπικό έχει κάνει σεμινάρια και έχει να σας προτείνει το κατάλληλο κάθισμα που προσαρμόζεται άριστα στο αυτοκίνητό σας με όλες τις νέες πιστοποιήσεις. Θα βρείτε καθίσματα από 0 μέχρι 36 κιλά, δηλαδή 10 – 11 ετών.  Όπως μας λέει ο κ. Κάρκαλης, ένα καλό ασφαλές καρεκλάκι με ISO ξεκινά από 150 ευρώ και φθάνει στα 350 -400 ευρώ. «Έχουμε αναπτύξει τέτοια σχέση με τους πελάτες μας, που έρχονται σε εμάς και μας ζητάνε να προσαρμόσουμε ανάλογα το καθισματάκι, όταν το παιδί μεγαλώσει», τονίζει ο ίδιος. 

Ακόμη στον «Κόσμο του Μωρού» όλα τα ηλεκτρικά είδη για το μωρό (αποστειρωτής, θήλαστρο, θερμαντήρες, ενδοεπικοινωνία κ.ά.) έχουν εγγύηση ενός έτους. Αν μέσα στο χρόνο παρουσιάσουν την παραμικρή βλάβη, τότε ο πελάτης το φέρνει πίσω και αντικαθίσταται αμέσως χωρίς διαδικασίες. 

«Δίνουμε μεγάλη έμφαση στη σχέση με τον πελάτη. Προσπαθούμε να χαμηλώσουμε τα κέρδη και να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι σημαντικό ο πελάτης να είναι ευχαριστημένος και να μας εμπιστεύεται», λέει ο κ. Κάρκαλης.

Και το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, αφού ήδη τον γνωρίζουν οι πελάτες  σε Μυτιλήνη, αλλά και εκτός πόλης και ζητάνε τον «καπετάνιο» για την εξυπηρέτησή τους. 

Ο «Κόσμος του μωρού» είναι μια επιχείρηση που φροντίζει, παρακολουθεί τις ανάγκες της μητέρας και του μωρού και διαθέτει τα πάντα που θα κάνουν… τον κόσμο του μωρού σας ομορφότερο.

Θα βρείτε τον «Κόσμο του μωρού» στην οδό Ζωοδόχου Πηγής 180.
Τηλ. 2251047848.