«Ενεργοδομή» Παναγόπουλος: Με την υπογραφή των ειδικών

Με όπλο την γνώση και την εξειδίκευση στον τομέα της ψύξης, θέρμανσης, των υδραυλικών εγκαταστάσεων, η εταιρεία «Ενεργοδομή» Παναγόπουλος έχει τις κατάλληλες προτάσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε σπιτιού ή επιχείρησης. 

Ξεκίνησε από το 2005 σαν τεχνικό γραφείο και στη συνέχεια εξελίχθηκε σε μια οικογενειακή επιχείρηση που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο. Εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες προτάσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ», που προσαρμόζονται στις ανάγκες του χώρου σας.

Ο Βασίλης Παναγόπουλος, Μηχανολόγος μηχανικός ΕΜΠ, ενεργειακής κατεύθυνσης, κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Υλικά και επεμβάσεις συντήρησης” του ΕΜΠ και η ομάδα τεχνικών που απαρτίζει την «Ενεργοδομή» δεν περιορίζονται μόνο στην πώληση, αλλά και σε ολοκληρωμένες προτάσεις και επιστημονικές συμβουλές.

Η επιχείρηση λειτούργησε αρχικά στην οδό Πενθίλης και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε έναν άνετο εκθεσιακό χώρο στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη 86 (πρώην My Market).

Στην Ενεργοδομή θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα για είδη: Θέρμανσης, ψύξης, υδραυλικά, ηλιακά συστήματα, κλιματισμό. Κερδίζουν έδαφος για εξοικονόμηση ενέργειας οι αντλίες θερμότητας που διαθέτει η επιχείρηση. Επίσης η «Ενεργοδομή» έχει προτάσεις για συστήματα επεξεργασίας νερού, boilers, εξωτερική θερμομόνωση, φωτοβολταϊκά πλαίσια, προϊόντα νανοτεχνολογίας, αυτόνομα φωτιστικά, αφυγραντήρες κ.ά..

Σύστημα απολυμαντή αέρα! 

Επίσης στην εποχή του covid -19, στην «Ενεργοδομή», θα βρείτε αυτόματο απολυμαντή αέρα. Πρόκειται για μια αποδοτική συσκευή που «καθαρίζει» το χώρο από μικροοργανισμούς που υπάρχουν στον αέρα, εξουδετερώνοντας το ιικό και βακτηριακό μολυσματικό φορτίο του αέρα κλειστών χώρων.  Ο απολυμαντής είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε ιατρεία και γενικά χώρους υγείας, ενώ μπορεί να εγκατασταθεί σε γραφεία, σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κατοικίες, καταστήματα, ανελκυστήρες. Η τιμή τους ξεκινά από 350 ευρώ και μπορεί να φθάσει και τα 1.500 ευρώ.

Στόχος της επιχείρησης είναι η συνεχής ανανέωση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών ούτως ώστε να μπορεί να καλύπτει κάθε ανάγκη της εποχής. 

«Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αξιόπιστες και πρωτοπόρες λύσεις», τονίζει ο κ. Παναγόπουλος.

Θα βρείτε την Ενεργοδομή στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη 86.  

Τηλ. Επικοινωνίας (+30) 22510 48957 | φαξ (+30) 22510 22931.

Email [email protected]