Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Επανασπορά στον Ταρλά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Χωρίς γήπεδο αλλά ευτυχώς χωρίς να χάσουν κάποιο παιχνίδι εντός έδρας, θα μείνουν για δυο εβδομάδες περίπου Καλλονή και Αιολικός. Ο λόγος η επανασπορά του χόρτου που θα γίνει στο γήπεδο προκειμένου να αντέξει μέχρι τέλους της σεζόν και να μπορούν οι εκπρόσωποί μας στις Εθνικές κατηγορίες να το χρησιμοποιούν χωρίς προβλήματα.

Ο γεωπόνος Δημήτρης Σκαρλάτος σε συνεννόηση με τις ομάδες και το νομικό πρόσωπο, θα κάνει τις εργασίες στο διάστημα που οι δυο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ώστε να μην υπάρξει θέμα. Η Καλλονή αγωνίζεται εντός έδρας 13 και 20 Νοεμβρίου με Λαμία και Πανθρακικό, αφού ενδιάμεσα έχει εμβόλιμη αγωνιστική παίζοντας μέσα στον Άρη, και από τις 21 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου που θα παίξει εντός με την Αναγέννηση Καρδίτσας το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο.

Το ίδιο πρόγραμμα έχει και ο Αιολικός, που θα παίξει στις 20 εντός με Χαλκίδα (συμπίπτει με τον αγώνα της Καλλονής και θα δούμε αν θα παίξει άλλη μέρα στον Ταρλά ή σε άλλο γήπεδο), ενώ στο διάστημα από 21 Νοεμβρίου μέχρι 4 Δεκεμβρίου δεν έχει εντός έδρας παιχνίδι. Στις 4 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον Παναργειακό, αλλά εκείνη την ημέρα παίζει εντός και η Καλλονή, οπότε θα υπάρξει αλλαγή είτε ημερομηνίας, είτε έδρας.

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img