Εθελοντικές ομάδες στο χώρο του πολιτισμού

Με θέμα τις εθελοντικές ομάδες στο χώρο του πολιτισμού θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή συζήτηση σήμερα Παρασκευή 7 Μαΐου, στις 7 μ.μ., στο πλαίσιο των σεμιναρίων Aegean Biz.

Ειδικότερα το σεμινάριο θα αφορά τις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο, αλλά και την ομάδα του Open Lesvos που ασχολείται με την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής ιστορίας του νησιού.

«Συζητάμε για ένα μικρό θαύμα που συμβαίνει στη Λέσβο: δεκάδες ερασιτεχνικές πολιτιστικές ομάδες δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια σε κάθε τομέα του Πολιτισμού. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση είναι το Θέατρο όπου ούτε λίγο, ούτε πολύ υπάρχουν μια ντουζίνα ομάδες. Μια ξεχωριστή περίπτωση είναι το «Open Lesvos», που υλοποιεί βιωματικές ξεναγήσεις σε ιδιωτικά & δημόσια κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική φυσιογνωμία», αναφέρουν οι διοργανωτές. 

Και συνεχίζουν: «Την Παρασκευή 7 Μαΐου, στις 7 μ.μ. συζητάμε για το πώς στήνονται και λειτουργούν οι εθελοντικές ομάδες στο χώρο του πολιτισμού με τους:

Κλεομένη Τζαννέτο, Πρόεδρο της Θεατρικής Ομάδας Μυτιλήνης «Οι Άστεγοι» και την 

Φανή Χιωτέλλη, Αρχιτέκτονα, μέλος της Ομάδας Open Lesvos».

Το σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος δωρεάν μόνο με εγγραφή εδώ https://tinyurl.com/3ex684m3 . Σε περίπτωση που έχετε ήδη εγγραφεί, χρησιμοποιείτε το ίδιο λινκ & κωδικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες https://tinyurl.com/uvh8n6k8

Τα Σεμινάρια Aegean Biz είναι μια διοργάνωση του https://www.aegeaninnovation.net/

#AegeanBiz #aegeaninnovation #εθελοντισμός #innovation #θέατρο #αρχιτεκτονική #openlesvos #webinar #σεμινάρια