“Έξυπνη πόλη” και στον κορονοϊό

Ο Δήμος Μυτιλήνης βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη με την «έξυπνη» πλατφόρμα υποστήριξης και εξυπηρέτησης των πολιτών που ξεκίνησε την λειτουργία της το Σάββατο. Με ένα τηλεφώνημα στο 22513 50505 φροντίζει για τα φάρμακα, τα ψώνια, τη σίτιση και τις εξωτερικές δουλειές των πολιτών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Παράλληλα, παρέχει ιατρικές συμβουλές και ψυχολογική υποστήριξη.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού και αναλογιζόμενη η Δημοτική Αρχή τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικαίων, τα e-trikala, την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και το πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας «Βοήθεια στο Σπίτι», στέκεται αρωγός στους δημότες και έφερε άμεσα το πρώτο δείγμα της «Έξυπνης Πόλης», της πρώτης πλατφόρμας ψηφιακής διακυβέρνησης. 

Με δεδομένη την παρούσα κρίσιμη κατάσταση, ο Δήμος επέσπευσε τη λειτουργία της πλατφόρμας, τουλάχιστον όσον αφορά στις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πολίτες λόγω κορονοϊού και θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Ο Δήμος Μυτιλήνης είναι εδώ, δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με «έξυπνη» πλατφόρμα υποστήριξης πολιτών. Από το Σάββατο 28 Μαρτίου, με ένα τηλεφώνημα στο 22513 50505 φροντίζουμε για τα φάρμακα, τα ψώνια, τη σίτιση και τις εξωτερικές δουλειές των ευπαθών ομάδων. Παράλληλα, παρέχουμε Ιατρικές Συμβουλές και Ψυχολογική Υποστήριξη.Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού και αναλογιζόμενοι όλοι μας τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών, ο Δήμος Μυτιλήνης, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, τα e-trikala, την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και το πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας «Βοήθεια στο Σπίτι», στέκεται αρωγός στους δημότες μας και φέρνει άμεσα το πρώτο δείγμα της «Έξυπνης Πόλης», της πρώτης πλατφόρμας ψηφιακής διακυβέρνησης.Με δεδομένη την παρούσα κρίσιμη κατάσταση, ο Δήμος μας επέσπευσε τη λειτουργία της πλατφόρμας, τουλάχιστον όσον αφορά στις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πολίτες λόγω κορωνοϊού και θα τεθεί σε λειτουργία από το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 (Καθημερινές 08:00 -20:00 και Σαββατοκύριακο από 09:00 – 17:00).Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Gepostet von Δήμος Μυτιλήνης am Freitag, 27. März 2020