Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

«FEΛΟΥΚ – ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝΑΡΗ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ: Αγαπημένες γεύσεις συστήνονται ξανά στο κοινό

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Οι Λουκουμάδες Πρινάρη είναι εδώ και δεκαετίες γνωστοί στη Λέσβο αλλά και πέρα από τα όρια του νησιού, έχοντας συνδέσει το όνομά τους με την Μονή Ταξιαρχών στο Μανταμάδο, αφού στο παρακείμενο καφενείο μπορούσαν να τους βρουν οι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Από το 1992 χιλιάδες κόσμος πέρασε από το καφενείο για να πιει το καφεδάκι του, να φάει τους λουκουμάδες του, και να ξαποστάσει στη σκιά των πεύκων. Γνωστοί για τη μοναδική τους γεύση, προϊόν της κλασικής συνταγής της οικογενειακής αυτής επιχείρησης, ήρθε η ώρα να εξελιχθούν για να κατακτήσουν ακόμη περισσότερες γενιές θαυμαστών.

Μετά από μια πολύ σύντομη (συγκριτικά με τη σχεδόν τριακονταετή τους παρουσία στον γευστικό χάρτη της Λέσβου) απουσία, το «Feλουκ – Λουκουμάδες Πρινάρη» έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Μυτιλήνης, όπου η νεότερη γενιά της επιχείρησης συνεχίζει με την κλασική συνταγή, προσθέτοντας στον κατάλογό της όμως και νέες γεύσεις. 

Από τους πατροπαράδοτους λουκουμάδες με το σιρόπι, την κανέλα και το καρύδι, μέχρι αυτούς με την κάλυψη ή και τη γέμιση πραλίνας σε διάφορες γεύσεις, τα προϊόντα του Feλούκ καλύπτουν κάθε προτίμηση. Πολύ περισσότερο όταν συνδυαστούν με διάφορες γεύσεις παγωτού ή τον γλυκόπιοτο, με νότες κόκκινων φρούτων μονοποικιλιακό τους καφέ από τη φάρμα Salto Estate στην περιοχή Sul De Minas της Βραζιλίας.

Το «Feλουκ – Λουκουμάδες Πρινάρη» βρίσκεται στην οδό Σάμου 4, δίπλα από την Πλατεία Σαπφούς, στο κέντρο της Μυτιλήνης και μπορείτε να απολαύσετε τα προϊόντα του εκεί καθημερινά, εκτός Δευτέρας ή να κάνετε την παραγγελία σας στο 2251048637 από τις 10:00 έως τις 20:45.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img