Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

“Φούρνος με τα ξύλα”, όπως παλιά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

“Ο Φούρνος με τα ξύλα”, στον Κάτω Χάλικα, πίσω από το Νοσοκομείο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, γιατί είναι μια επιτυχημένη επιχείρηση που μπαίνει κάθε μέρα στα σπίτια μας με τα εκλεκτά της προϊόντα και με συνταγές και παρασκευές από τα παλιά που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Όπως το “ψωμί της γιαγιάς”, που φτιάχνεται μόνο με προζύμι, χωρίς μαγιά και ξεχωρίζει από όλα τα ψωμιά για την γεύση και την ποιότητά του. 

Από το 2006 ο “Φούρνος με τα ξύλα” ανάβει το βράδυ για να ψήσει ψωμιά όλων των ειδών, κουλουράκια, τυροπιτοειδή, παξιμάδια, με αγνά, ντόπια υλικά και λεσβιακό ελαιόλαδο. Ξεχωρίζουν οι αλμυρές πίτες με τυρί και σπανάκι, αλλά και η παραδοσιακή κολοκυθόπιτα στο στρογγυλό ταψί. 

Και μιας και πλησιάζει η Σαρακοστή, ο φούρνος θα διαθέτει, όπως πάντα, αφράτες λαγάνες, γευστική πατατόπιτα, ταχινόπιτες και πίτες μόνο με λαχανικά της εποχής, υγιεινές και θρεπτικές για μικρούς και μεγάλους. Επίσης, μπορείτε να βρείτε διάφορα χειροποίητα γλυκά, λουκουμάδες, τουλουμπάκια, κουρκουμπίνια για το σπίτι, το γραφείο ή επίσκεψη σε φιλικό σας σπίτι. 

Ο “Φούρνος με τα ξύλα” δέχεται παραγγελίες για κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι, συνεστιάσεις, με πολύ καλές τιμές και σε μεγάλη ποικιλία παρασκευασμάτων.

Υπεύθυνες επιχείρησης Μαρία και Μυρσίνη Μητσέλλη. Τηλ. επικοινωνίας 22510 20011.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img