Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Φυσικά καλλυντικά από το “Apis Fabricca”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αγνό κερί μέλισσας και όρεξη για όμορφες δημιουργίες είναι τα βασικά συστατικά της επιχείρησης που λειτουργεί στον Μανταμάδο και παράγει φυσικά καλλυντικά για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, σε κάθε ηλικία. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε από ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων που ξεκίνησε να ασχολείται από το 2015 με την τέχνη της μελισσοκομίας.

Ο Κώστας, μελισσοκόμος δεύτερης γενιάς και η Νικολέτα, μαθηματικός, που την κέρδισε η αγάπη της για το χειροποιείν και τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας, ζουν μόνιμα στον Μανταμάδο και αποφάσισαν να δημιουργήσουν και να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τους θησαυρούς της φύσης. 

Στο Εργαστήριο “Apis Fabricca” θα βρείτε φυτικές κρέμες ενυδάτωσης, θρέψης, ανάπλασης, λάδια, scrub, κηραλοιφές για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα νύχια, προϊόντα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, κρέμες χεριών, λοσιόν, αντιηλιακά, προϊόντα καθαρισμού με φυσικά συστατικά και αγνές πρώτες ύλες. Η παρασκευή των προϊόντων γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, έχοντας πραγματοποιηθεί όλοι οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι. Όλες οι φόρμουλες έχουν γνωστοποιηθεί στο ευρωπαϊκό σύστημα καταχώρησης καλλυντικών CPNP. 

Η επιχείρηση βρίσκεται στην πλατεία του Μανταμάδου, ενώ λειτουργεί και eshop στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.apisfabricca.gr. Τα τελευταία χρόνια το “Apis Fabricca” έχει αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες σε επίπεδο χονδρικής πώλησης και τα προϊόντα του διατίθενται από τα “Therma Spa”, στον κόλπο της Γέρας, το φαρμακείο του Γιώργου Πάλλη, στην Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης και το κατάστημα “Evelyn Spices”, στο Μπας Φανάρ, καθώς και από επιχειρήσεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Τηλ. επικοινωνίας 22530 61051 και 6972 280051. Email [email protected].

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img