Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Giannoulis Interiors, εγγύηση στο χώρο του interior design

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δεύτερη γενιά οικογένειας ξυλουργών-επιπλοποιών, ο Στρατής Γιαννούλης, αφού σπούδασε Interior Design and Architecture (Εσωτερική Διακόσμηση και Αρχιτεκτονική) στο ΑΚΤΟ Art & Design, ανέλαβε το 2004 την οικογενειακή επιχείρηση, και από τότε την εξελίσσει διαρκώς, μετατρέποντας ένα συνοικιακό κατάστημα με παραδοσιακό πελατολόγιο να υπογράφει συνεργασίες με ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού!

Και ενώ στα πρώτα του βήματα στο Giannoulis Interiors ο Στρατής Γιαννούλης ασχολούνταν κυρίως με το εμπόριο επίπλου, από το 2012 ξεκίνησε να αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων, ενώ παράλληλα ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις στο interior design, παρακολουθώντας επιμορφωτικά σεμινάρια και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Την περσινή χρονιά μάλιστα απέσπασε Bronze διάκριση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Interior Awards 2022 για την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και interior design, στην κατηγορία ‘’Low Cost Interior Project’’, με το project που κατέθεσε για την ανακαίνιση διαμερίσματος στη Σουράδα, στο οποίο έγινε άρτια αξιοποίηση των χώρων, αλλά και διαχείριση των υλικών με χαμηλό κόστος. 

 

Υπηρεσίες συμβουλευτικής ανακαίνισης 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την συνέπεια και την αξιοπιστία του Στρατή Γιαννούλη, μετρώντας σχεδόν 20 χρόνια σταθερά ανοδικής πορείας στο χώρο της εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, οδηγούν πολλούς που ενδιαφέρονται για ανακαίνιση του χώρου τους να συμβουλευτούν τον ίδιο για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Στο Giannoulis Interiors η συμβουλευτική ανακαίνισης (innovation consultance) κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου είναι υπόθεση συνεργασίας και συνεχούς επικοινωνίας ανάμεσα στον πελάτη και την ομάδα συνεργατών του Στρατή Γιαννούλη, η οποία στελεχώνεται από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και σε άμεση επαφή με την ψηφιακή εποχή. Όπως μας λέει ο ίδιος ο Στρατής Γιαννούλης, στην εταιρεία ο πελάτης οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολεί για τον προς ανακαίνιση χώρο, και εκείνος και η ομάδα του αναλαμβάνουν να το λύσουν, κάνοντας την θεωρία πράξη. Σε αντίθεση με τους περισσότερους τεχνικούς, στο Giannoulis Interiors γίνεται άρτια αξιολόγηση με στόχο την ορθή διαχείριση των δομών που βρίσκονται στον εκάστοτε χώρο. 

Παράλληλα στο Giannoulis Interiors μπορεί να απευθυνθεί όποιος δεν τον καλύπτει το εύρος του μαζικού επίπλου και επιθυμεί κάτι διαφορετικό, στο οποίο θα καταλήξει κατόπιν συνεννόησης και ανάλυσης των αναγκών και επιθυμιών του πελάτη με τον Στρατή Γιαννούλη, ο οποίος στη συνέχεια θα αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του επίπλου.   

Τόσο στην περίπτωση της συμβουλευτικής ανακαίνισης, όσο και στην περίπτωση του σχεδιασμού επίπλων, το σίγουρο είναι ότι στο Giannoulis Interiors η εσωτερική διακόσμηση είναι μια δυναμική διαδικασία που λαμβάνει υπόψη ανά πάσα στιγμή τις σκέψεις και τα θέλω του πελάτη!

Μπορείτε να βρείτε τον Στρατή Γιαννούλη στο 22510 45830, ενώ δείγματα της δουλειάς του στη σελίδα του στο Facebook:Giannoulis Interiors, καθώς και στο Instagram: giannoulisinteriors. Επιπλέον στο showroom του Giannoulis Interiors (Αγίας Ειρήνης 8), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img