Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ»: Γλυκά καμωμένα με μεράκι και τα πιο αγνά υλικά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Όλοι μας έχουμε κατά καιρούς τις… λιγούρες μας, δεν το αρνιόμαστε! Γι’ αυτό και σας έχουμε την καλύτερη πρόταση για ποιοτικά γλυκά και παγωτά καμωμένα με τα καλύτερα υλικά… που δεν είναι άλλη από το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής «Τα Γλυκά της Ελένης» (Νίκου Ελευθεριάδη 13, περιοχή Καλλιθέα) του Θοδωρή Αγκοπιάν και της μητέρας του, Ελένης. Από την πρώτη στιγμή το εργαστήρι κέρδισε το κοινό με τις γεύσεις του, καθώς, όπως λένε οι ιδιοκτήτες, όλα είναι ζήτημα πρώτων υλών, αλλά και φυσικά… τεχνογνωσίας! Μάλιστα ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου Θοδωρής παρακολουθεί συχνά επιμορφωτικά σεμινάρια με τις νέες τάσεις στην ζαχαροπλαστική, εμπλουτίζοντας και βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα του!

Αν βρεθείτε στα «Γλυκά της Ελένης», μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα τρίγωνα Πανοράματος, το μαστιχωτό πολίτικο τσουρέκι, το αυθεντικό ιταλικό gelato, φτιαγμένο με την παραδοσιακή ιταλική συνταγή, «από το μηδέν», χωρίς έτοιμες μίξεις και χρώματα! Ακόμη, για πρώτη φορά στο νησί, οι ιδιοκτήτες σύστησαν στο κοινό το αυθεντικό ιταλικό χειροποίητο πανετόνε, με προζύμι… 100 χρόνων και 72 ώρες ωρίμανσης! 

Το εργαστήρι αναλαμβάνει επίσης ολοκληρωμένα πακέτα για γάμους, βαφτίσεις και παιδικά πάρτι, με πρωτότυπες προτάσεις αλμυρών και γλυκών πιάτων για ένα μενού που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

Μπορείτε να δοκιμάσετε τα γλυκά του Θοδωρή και της Ελένης είτε το πρωί, ώρες 09.00 έως 15.00, είτε το απόγευμα κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στα τηλέφωνα 6970071956 και 6978435980.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img