«Η Αλίκη στην χώρα των Παραμυθιών»

Συνήθως δεν πράττουμε το κακό με την θέλησή μας. Το πράττουμε πιστεύοντας πως κάνουμε κάτι το αγαθό. Πώς μπορούμε να σταματήσουμε να πράττουμε το κακό; Τι είναι αυτό που οδήγησε την κακιά μάγισσα του παραμυθιού να θέλει να καταστρέψει τα παραμύθια και να φυλακίσει τους ήρωες των παραμυθιών, στην παραμυθοχώρα; Αναγνωρίζοντας  λοιπόν την γνώση του καλού και της αγάπης ως αρετή μπορούμε να εξαλείψουμε το κακό. Αυτό ακριβώς θα συμβεί στο δικό μας παραμύθι!

Οι δημιουργοί της παιδικής παράστασης «Η Αλίκη στην χώρα των Παραμυθιών» της Ζωής Σκορδά, που θα ανέβει στο θέατρο του Κάστρου Μυτιλήνης αύριο Τετάρτη 30 Ιουνίου, στις 20:30, με διοργανωτή το σωματείο «Εν Γνώσει», στο πλαίσιο του Λεσβιακού Καλοκαιριού, μας καλούν να γνωρίσουμε από κοντά τους ήρωες του παραμυθιού και να βοηθήσουμε να λύσουμε τα μάγια από την κακιά μάγισσα και να σώσουμε τα παραμύθια. Γιατί η αγάπη έχει σκοπό να μας κρατήσει όλους κοντά! Γιατί η αγάπη είναι συναίσθημα και βρίσκεται παντού!

Στην παράσταση συμμετέχουν οι ηθοποιοί Καπώνη Γιώτα, Μπάγκου Χαρά, Τίτου Άρτεμις-Μαρία, Χατζηγεωργίου Κωνσταντίνα, Δελημαρίνος Δημήτρης και Ονούφριος Χαράλαμπος. Η απόδοση του έργου στη νοηματική έγινε από τη Μάρω Παπαδημητρίου. Τα σκηνικά, η επιμέλεια κοστουμιών και μακιγιάζ είναι από τη Ζωή Σκορδά, ενώ επιμέλεια φώτων και ήχου θα κάνουν ο Δημήτρης Πολυμιάδης και ο Θανάσης Μπάγκος.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 5 € στο www.ticketservices.gr και στο κατάστημα Public στη Μυτιλήνη, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν και από το ταμείο του Κάστρου πριν την εκδήλωση.