Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Η… «ανάσταση» του Matrix στους κινηματογράφους

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Επιστροφή σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες. Η μία είναι η καθημερινότητα. Η άλλη κρύβεται πίσω της. Για να ανακαλύψει αν η δική του πραγματικότητα υφίσταται ή είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, για να γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό, ο κύριος Άντερσον πρέπει να ακολουθήσει ξανά τον λευκό λαγό. Και αν ο Τόμας ή ο Νίο έχει μάθει κάτι καλά, είναι ότι αυτή η επιλογή, ακόμα κι αν είναι ψευδαίσθηση, είναι ο μόνος τρόπος για να βγει ή να μπει στο Matrix. Φυσικά, ο Νίο ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει. Αυτό που δεν ξέρει ακόμα είναι ότι το Matrix έχει ισχυροποιηθεί και έχει γίνει πιο επικίνδυνο από ποτέ. Όλα αυτά του θυμίζουν κάτι. Déjà vu.

Αυτή είναι η υπόθεση του Τhe Matrix Ressurections, όπου Κιάνου Ριβς και Κάρι-Αν Μος και πάλι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Λάνα Γουατσόφσκι επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη με τον τίτλο που εκτόξευσε τις μετοχές τους στο σινεμά, 21 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και 18 μετά την τελευταία της πρώτης τριλογίας. Η ταινία προβάλλεται στον κινηματογράφο Αρίων από τις 2 Ιανουαρίου (Κυριακή – Δευτέρα 22:30, Τρίτη-Τετάρτη: 21:00), με τις προβολές να συνεχίζονται και την επόμενη κινηματογραφική εβδομάδα.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι προβολές της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», σήμερα στις 18:30 και 20:30 και από την Κυριακή καθημερινά στις 18:30 και 21:30, Κυριακή και στις 11:30 και στις 19:15 και τη Δευτέρα και στις 19:15. Και γι’ αυτή την ταινία οι προβολές θα συνεχιστούν και για τρίτη κινηματογραφική εβδομάδα.

Επιπλέον προβάλλονται οι παιδικές ταινίες Φεγγαρόσκονη (Κυριακή 12:00, Δευτέρα 17:00, Τρίτη-Τετάρτη 18:45) και Encanto: Ένας κόσμος μαγικός (Πέμπτη 16:00) και η ταινία Spider-Man: No Way Home (Πέμπτη 18:00, 22:00).

Σημειώνεται πως ο κινηματογράφος Αρίων στις 31/12 και 1/1 θα παραμείνει κλειστός.

 

spot_img
- Advertisement -

More articles