Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η ΔΕΥΑΛ ακούει;;;

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αυτή δεν είναι μια ακόμα διαρροή στην οδό Κομνηνάκη της Μυτιλήνης, αλλά από το πρωί της Δευτέρας μέχρι και χθες το βράδυ το νερό έτρεχε φτάνοντας μέχρι την προκυμαία χωρίς να ιδρώσει το αυτί της ΔΕΥΑΛ. Όπως μας είπαν οι περίοικοι, το ράβε-ξήλωνε κρατάει καιρό, δηλαδή σπάνε οι σωλήνες, έρχεται η ΔΕΥΑΛ και τους επισκευάζει και ξανά τα ίδια.

Μάλιστα και αυτό ίσως είναι σημαντικό, όπως εκτίμησε στα ΝΕΑ της ΛΕΣΒΟΥ συνταξιούχος συνδικαλιστής του Εργατικού Κέντρου, το πρόβλημα παρουσιάζεται ακριβώς στο σημείο πάνω από το οποίο διέρχεται κάθε πρωί το απορριμματοφόρο και σταματά ανεβοκατεβάζοντας τους κάδους για να τους αδειάσει! Προφανώς με την πίεση που δέχεται το έδαφος από το βαρύ όχημα προκαλείται το ρήγμα στον αγωγό ύδρευσης, πράγμα που σημαίνει ότι η ΔΕΥΑΛ στην επισκευή που θα κάνει τώρα, άμεσα, για να μην χάνεται άλλο το νερό, θα πρέπει να λάβει τα μέτρα της “ρίχνοντας σωστά το μπάζωμα” και τσιμέντο από πάνω, ώστε το συγκεκριμένο σημείο να είναι ανθεκτικό και να μην υποχωρεί στη διέλευση των βαρέων οχημάτων.

Επιτέλους έχουμε βαρεθεί τις προχειροδουλειές σε αυτόν εδώ τον τόπο, όλα να γίνονται με ημερομηνία λήξης και μάλιστα σύντομη!

spot_img

More articles

spot_img