Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Η ELTECHO ΚΑΙ Ο ΙΓΝΑΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ: Ο τεχνικός για το βιοϊατρικό-εργαστηριακό εξοπλισμό σας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Η μοναδική επιχείρηση, που από το 2016 προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης σε βιοϊατρικό και εργαστηριακό εξοπλισμό στη Λέσβο είναι η Eltecho, η οποία μάλιστα τρέχει και σημαντικές συνεργασίες προς όφελος των πελατών της όχι μόνο στο νησί, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Βορείου Αιγαίου. H επιχείρηση μεταφέρθηκε μάλιστα σε νέο χώρο στην Επάνω Σκάλα, ούτως ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τις συνεχώς αναπτυσσόμενες και εξελισσόμενες υπηρεσίες της, αναλαμβάνοντας την τεχνική υποστήριξη σε εξοπλισμό, με έμφαση σε εκείνον των εργαστηρίων, των ιατρείων και άλλων επιχειρήσεων.

 

Ειδίκευση στον βιοϊατρικό εξοπλισμό

Με εμπειρία στο αντικείμενο της τεχνικής υποστήριξης βιοϊατρικού εξοπλισμού, από τις σπουδές του κιόλας στη Θεσσαλονίκη, ο υπεύθυνος της επιχείρησης, Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε., Ιγνάτης Χατζηδιάκος, εντόπισε αυτό το κενό στην υποστήριξη των ιατρείων και των κλινικών του νησιού, και γι’ αυτό τον λόγο ξεκίνησε την ατομική του επιχείρηση, με στόχο να παρέχει άμεσα και αποτελεσματικά υπηρεσίες, που είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την εύρυθμη λειτουργία του εξοπλισμού τους. 

«Αντί να χρειάζεται να περιμένουν κάποιον ειδικό εκτός νησιού, με την όποια καθυστέρηση και επιπλέον κόστος συνεπάγεται αυτό, πλέον μπορούν να έχουν έναν τεχνικό στον τόπο τους, που ανά πάσα στιγμή βρίσκεται στον χώρο τους και αντιμετωπίζει μια βλάβη που έχουν», αναφέρει ο κ. Χατζηδιάκος και συμπληρώνει: «Οι ιατροί δεν είναι πελάτες, θεωρούνται συνεργάτες και είμαι δίπλα τους ώστε να παρέχουν σωστά και με αξιοπιστία τις υπηρεσίες τους».

Όσον αφορά τα μηχανήματα βιοϊατρικού εξοπλισμού και τα μηχανήματα γενικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η Eltecho αναλαμβάνει:

-Την εγκατάστασή τους

-Την τεχνική υποστήριξή (συντήρηση και επισκευή) τους

-Τον έλεγχο, τη βαθμονόμηση και την πιστοποίηση σωστής λειτουργίας

-Τη μεταφορά και τη μετεγκατάστασή τους

-Την εκπαίδευση των ατόμων που θα τα χειρίζονται.

Ειδικά όσον αφορά τα οφθαλμολογικά μηχανήματα, η επιχείρηση είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Opto Hellas, της κορυφαίας εταιρείας οφθαλμολογικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, για τα νησιά της Λέσβου, της Χίου, της Λήμνου και της Σάμου, ενώ αντίστοιχη συνεργασία έχει και με την εταιρεία εξοπλισμού φυσικοθεραπείας Amistim, αλλά και άλλες εταιρείες για άλλους κλάδους ιατρικής. 

Παροχή ΙΤ υποστήριξης

Επιπλέον, η Eltecho μπορεί να αναλάβει την πλήρη κάλυψη των αναγκών ΙΤ μιας επιχείρησης ή οργανισμού. Οι υπηρεσίες της επιχείρησης περιλαμβάνουν:

-Την υλοποίηση διαδικασιών προμήθειας εξοπλισμού και αναλωσίμων (προσφορές, αξιολόγηση, παραγγελία, παραλαβή, εγκατάσταση).

-Την διατήρηση και ενημέρωση αρχείου περιουσιακών στοιχείων ΙΤ.

-Την εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη δικτύων.

-Την υποστήριξη εταιρικών ηλεκτρονικών υπολογιστών (λογισμικό/υλικό) και περιφερειακών συσκευών.

Τέλος, οι υπηρεσίες της Eltecho αφορούν επίσης τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις περιφερειακές τους συσκευές, αλλά και κάθε είδους ηλεκτρονικό εξοπλισμό που διαθέτουν και οι ιδιώτες. 

 

Στον χώρο του αυτοματισμού

Τους τελευταίους μήνες η Eltecho έχει επεκταθεί και στον χώρο του αυτοματισμού σε συνεργασία με την εταιρεία EASSA, αναλαμβάνοντας:

-Την κατασκευή και την εγκατάσταση ηλεκτρικών πινάκων αυτοματισμού.

-Τον προγραμματισμό PLC, SCADA και οθονών HMI.

-Την μελέτη, την εγκατάσταση και την αναβάθμιση συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού.

H Eltecho στεγάζεται πλέον στην οδό Λεσβώνακτος 16 (πλησίον ΙΚΑ, δίπλα από την παλιά φαρμακαποθήκη) στην Επάνω Σκάλα, με ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00 και το Σάββατο 09:00 – 13:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στα τηλέφωνα 2251306788 και 6944907911, μέσω email στο [email protected] ή και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της www.eltecho.gr

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις