Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Η γιορτή που αξίζει στις μητέρες από τους Lesvos Runners

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Ξεχωριστή έκανε τη χθεσινή μέρα για τη Γιορτή της Μητέρας στη Μυτιλήνη ο Σύλλογος Lesvos Runners. Κι αυτό καθώς διοργάνωσε μία εκδήλωση που είναι και η πρώτη αυτού του μεγέθους σε τοπικό επίπεδο με τη συμμετοχή άλλων Συλλόγων, η οποία κατέγραψε μεγάλη επιτυχία δίνοντας την ευκαιρία στις μητέρες να έρθουν πιο κοντά με τα παιδιά τους, τρέχοντας μαζί μία διαδρομή περίπου 3 χιλιομέτρων στην περιοχή του Κάστρου από τα Τσαμάκια, όπου φιλοξενήθηκαν μετατρέποντας την περιοχή σε πόλο έλξης.

Στο τέλος της διαδρομής οι διοργανωτές περίμεναν τις μητέρες με λουλούδια, ενώ τα παιδιά τα περίμενε επιβράβευση με παγωτά! 

Μετά τις απονομές που έγιναν από το Σύλλογο ακολούθησαν χοροί και τραγούδια με τις μητέρες να χορεύουν αγκαλιασμένες και έτσι έπεσε η αυλαία, σε έναν πραγματικά ξεχωριστό εορτασμό της  Ημέρας της Μητέρας για τη Μυτιλήνη.

Η εκδήλωση έγινε σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Lesvos Runners με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Μυτιλήνης και συμμετείχαν οι Σύλλογοι  Τριτέκνων Λέσβου, ΡΟΖ Δύναμη, Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού, ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης, Συνεξέλιξη – Σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης, Sappho Women’s Football Club.

Την εκδήλωση υποστήριξαν το Χαμόγελο του Παιδιού και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ενώ για την προβολή εργάστηκε προσωπικά η αρχισυντάκτρια του Αίολος TV (το κανάλι ήταν χορηγός επικοινωνίας), Πέλλη Γιακουμή, η οποία μάλιστα έτρεξε και στη διαδρομή με την κόρη της, Σοφία.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις