Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Η “Fylliana” έρχεται στη Μυτιλήνη!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

  • Η οικογένεια Σπανού με την εμπειρία ετών στον χώρο επίπλου «φέρνει» τη γνωστή αλυσίδα επίπλων και στην Λέσβο

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων επίπλων και διακοσμητικών σπιτιού “Fylliana” δημιουργεί το πρώτο της κατάστημα στη Μυτιλήνη, σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία της πόλης, συνεχίζοντας δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της. Το νέο κατάστημα θα ανοίξει τις πύλες του στις 30 Μαρτίου για να υποδεχθεί με μεγάλη χαρά το κοινό στον εντυπωσιακό εκθεσιακό του χώρο των 600 τ.μ., στο 8ο χλμ. Μυτιλήνης – Καλλονής στην περιοχή Λάρσου (δίπλα ακριβώς από το κατάστημα του σούπερ-μάρκετ Μασούτης), με την οικογένεια Σπανού να έχει την ευθύνη του καταστήματος. 

Η Μυτιλήνη αποτελεί τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της Fylliana, καθώς η γνωστή αλυσίδα που πρεσβεύει το ποιοτικό έπιπλο και τις πολύ προσιτές τιμές διαθέτει άλλα πέντε καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κατερίνη και τη Χίο, ενώ σχεδιάζει μεθοδικά τη στρατηγική ανάπτυξής της μέσω δημιουργίας νέων, σε επιπλέον κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Σε αυτό συμβάλλει και η οικογένεια Σπανού, που εδώ και πολλά χρόνια – από το 1965 – γράφει τη δική της ιστορία στον χώρο του επίπλου στη Λέσβο, όντας μια από τις παλαιότερες οικογένειες που ασχολείται με τον συγκεκριμένο χώρο και η οποία θα λειτουργήσει το υποκατάστημα της Fylliana στη Μυτιλήνη. Πρόκειται άλλωστε για μια… «φυσική εξέλιξη» της τρέχουσας συνεργασίας των Επίπλων Σπανού με την αλυσίδα καταστημάτων, αφού έπιπλά της βρίσκαμε στην έκθεση του κ. Σπανού στην Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, ωστόσο τώρα επεκτείνεται σε έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο και κατά συνέπεια με ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία επίπλων και διακοσμητικών σπιτιού.

Το νέο κατάστημα στο 8ο χλμ. Μυτιλήνης – Καλλονής θα υποδέχεται το κοινό για τις αγορές του από τις 9:00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ το Σάββατο από τις 9.00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Η Fylliana άνοιξε τα πρώτα της καταστήματα στην Αθήνα, στην περιοχή Ίλιον, Θηβών 504 και στη Λάρισα το 2020 όπου πολύ γρήγορα κέρδισε την αγάπη των καταναλωτών με τις ποιοτικές και καλαίσθητες προτάσεις επίπλων και ειδών διακόσμησης για το σπίτι, τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές της και την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρει. Στο ιδιαίτερα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον της Fylliana ο καταναλωτής ανακαλύπτει όλα όσα χρειάζεται για τη διακόσμηση του χώρου του, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος είναι πάντα εκεί για να τον βοηθήσει να κάνει τις καλύτερες επιλογές. Έπιπλα, στρώματα, διακοσμητικά, φωτιστικά, υφάσματα, έπιπλα κήπου, όλα σε άριστη ποιότητα συνθέτουν την ολοκληρωμένη γκάμα της Fylliana.

Η εταιρεία, συνεχώς αναπτυσσόμενη στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης με καταστήματα franchise, ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα www.fylliana.gr, αλλά και ένα εκτενές δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστή στη φιλοσοφία της και δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της έπιπλα και είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας με το κατάστημα: 2251086005.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις