Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΪΑΣ: Μοναδικά κοσμήματα “Γεωμηλάς”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το κοσμηματοπωλείο “Γεωμηλάς”, στην κεντρική αγορά, είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις της Μυτιλήνης, που βρίσκεται κοντά σας στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, γάμο, βάπτιση, γιορτές, με κοσμήματα που ξεχωρίζουν και παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Μια επιχείρηση που ξεκίνησε την λειτουργία της το 1957, από τον Στέλιο Γεωμηλά, πέρασε στα χέρια του Φώτη και του Στράτου και τώρα ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία η τρίτη γενιά, τα παιδιά τους, έχοντας σπουδάσει το αντικείμενο και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας. 

Στο κοσμηματοπωλείο “Γεωμηλάς”, επί της οδού Ερμού 20, μπορείτε να βρείτε κοσμήματα που ενσωματώνουν στους πολύτιμους λίθους και τον χρυσό, την απαράμιλλη τέχνη, τη γνώση και την σχεδιαστική αρτιότητα δίνοντας έτσι ένα αποτέλεσμα αισθητικής πληρότητας. Παράλληλα, θα βρείτε υπέροχα ρολόγια από τα πιο γνωστά brands στο χώρο του ρολογιού, αλλά και εικόνες Αγίων, σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ μπορείτε να δώσετε και τις παραγγελίες σας για την κατασκευή των δικών σας μοναδικών χειροποίητων κοσμημάτων. Τα καλύτερα δώρα με χρυσά και ασημένια κοσμήματα και επώνυμα ρολόγια χειρός για τον άντρα, την γυναίκα και το παιδί. 

Έχοντας σπουδάσει στη Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας και Ωρολογοποιίας, οι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα την επισκευή ρολογιών χειρός και τοίχου και κάθε είδους κοσμημάτων.

Τηλ. επικοινωνίας 22510 26640 και 6972 244401.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img