«Ιλάειρα» και «Παράδεισος»: Η διαμονή στην Ερεσό σε άλλο επίπεδο

Στην πανέμορφη Σκάλα Ερεσού, αγαπημένο προορισμό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις δίπλα στην διάσημη απέραντη  παραλία, λειτουργούν φέτος δυο πλήρως ανανεωμένα τουριστικά καταλύματα, εξοπλισμένα κατάλληλα για να παρέχουν διαμονή σε ένα όμορφο, φιλικό περιβάλλον, με έμφαση στην καθαριότητα και με προσήλωση στην ποιότητα και την άνεση.

Τα πρώην ενοικιαζόμενα δωμάτια «Μaskot» που βρίσκονται δίπλα στο πάρκινγκ της Σκάλας Ερεσού,  λειτουργούν πλέον με νέα διεύθυνση και με το όνομα «Ιλάειρα». Τα δωμάτια έχουν ανακαινισθεί πλήρως, έχει αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου, διαθέτουν όλα κλιματισμό, wi fi, ψυγείο, tv και υπάρχει και reception για την εξυπηρέτηση των πελατών. 

Το «Ιλάειρα», όταν ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι, πρωτοπόρησε σερβίροντας στους πελάτες του και πλούσιο πρωινό, με ντόπια αγνά προϊόντα σε μπουφέ. 

«Το πρωινό περιλάμβανε φρέσκα αυγά, ντομάτα από τον μπαχτσέ, γιαούρτι, δημητριακά, μέλι του Συνεταιρισμού Λέσβου, τυριά ντόπια. Φέτος λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό μας απαγορεύουν να σερβίρουμε σε μπουφέ, όμως εξετάζουμε τη δυνατότητα να σερβίρουμε πρωινό με room service», μας λέει ο κ. Βαγγέλης Μολυβιάτης εκ μέρους των νέων ιδιοκτητών. Όπως τονίζει, στόχος είναι αυτή η υπηρεσία του τοπικού πρωινού να στηριχθεί και να ενισχυθεί στην πορεία, ώστε οι διαμένοντες στα δωμάτια να έχουν την ευκαιρία ν’ απολαμβάνουν το πρωινό της Λέσβου.

Ο κ. Μολυβιάτης είναι επίσης εκ των ιδιοκτητών που ανέλαβαν από φέτος και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «Παράδεισος» (λίγο πριν το «Ναό»). Πρόκειται για έναν πραγματικό παράδεισο, καθώς τα ανεξάρτητα διαμερίσματα με ξεχωριστή είσοδο το καθένα, περικλείονται από μια υπέροχη καταπράσινη αυλή όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν ν’ απολαύσουν τον καφέ τους στη δροσιά της φρίτζας. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα, εκτός από κλιματιστικά, και με wifi, tv, ψυγείο και κουζίνα για να μπορούν να ετοιμάζουν ένα γρήγορο σνακ ή φαγητό. 

«Δίνουμε έμφαση στην καθαριότητα, την καθημερινή φροντίδα και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια όμορφη και άνετη διαμονή με ελκυστικές τιμές», τονίζει ο κ. Μολυβιάτης. 

«Ilaeira»: 2253 53520, 6947399499
[email protected]

Παράδεισος» 2253053430, 6981010220
[email protected]