Ιορδάνου Medical: Τα πάντα για την υγεία

Η εταιρεία Ιορδάνου και Σία Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1997 στον παραϊατρικό χώρο, προσφέροντας τεχνογνωσία και εξειδίκευση με επώνυμα και πιστοποιημένα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες, σε ό,τι έχει να κάνει με προβλήματα ακοής, ορθοπεδικά και κινητικά προβλήματα. Διαθέτει εξοπλισμό υγείας που δεν πρέπει να λείπει σήμερα από κάθε σπίτι, αλλά και προϊόντα που χρειάζεται κάθε νέα μητέρα για το θηλασμό και τη φροντίδα του παιδιού της. 

Πρόσφατα η εταιρεία λειτούργησε νέο σύγχρονο κατάστημα στην οδό Καβέτσου, στο κέντρο της Μυτιλήνης, για να βρίσκεται κοντά στον πελάτη και τις ανάγκες του. 

Με αποκλειστικές στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες των τομέων του σώματος, της ακοής και της μητρότητας, η εταιρεία «Ιορδάνου Medical» εγγυάται την ποιότητα και την απόλυτη αξιοπιστία των προϊόντων που διαθέτει. 

Συγκεκριμένα εδώ θα βρείτε: Σύγχρονα ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί ν’ αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητα ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, αλλά και των οικείων τους. Ψηφιακές ωτοασπίδες, ορθοπεδικά βοηθήματα, αναπηρικά αμαξίδια, βοηθήματα μπάνιου, κλίνες, πλήρως εξοπλισμένες, νοσοκομειακές, γερανούς, στρώματα κατακλίσεων εξοπλισμός ιατρείου, διαγνωστικές συσκευές, θήλαστρα μητρότητας, ηλεκτρικές θερμοφόρες, ηλεκτρικές υποκουβέρτες κ.ά..

Ακόμη διαθέτει συστήματα μέτρησης πίεσης, σακχάρου, νεφελοποιητές, προϊόντα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα. Θήλαστρα, μαξιλάρια εγκυμοσύνης και θηλασμού προσαρμοσμένα σε κάθε ανάγκη.

Και επειδή η άσκηση κατέχει σήμερα πολύ σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας, στην Ιορδάνου Medical θα βρείτε στρώμα μασάζ για την διάταση των μυών, με 7 θαλάμους αέρα για προσομοίωση συντονισμένων ασκήσεων γιόγκα και διατάσεων, τέντωμα του αυχένα, του ώμου και της πλάτης. Τέσσερα προγράμματα γιόγκα για διατάσεις και 3 επίπεδα έντασης, προαιρετική λειτουργία θερμότητας και μασάζ δόνησης, αναδιπλούμενο, με πρακτική λαβή μεταφοράς, βασισμένο στη γιόγκα.

Η  μακροχρόνια εγγύηση που παρέχει για τα προϊόντα της σε συνδυασμό με τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία με τους πελάτες, είναι αυτό που την  κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο της.

Θα βρείτε την «Ιορδάνου Medical»: Στο νέο κατάστημα στην οδό Καβέτσου 36-38, μέσα σε ένα ανανεωμένο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, τηλ. 22510 22200, αλλά και στην Ε. Βοστάνη 21 -23, τηλ. 2251043690.

Υπεύθυνη του καταστήματος η κ. Κλέλια Ιορδάνου.

Email: [email protected]