Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ιστορίες καθημερινής τρέλας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ιστορίες καθημερινής τρέλας για τους οδηγούς των αστικών λεωφορείων, όπως ο εικονιζόμενος, που έχοντας αφήσει τους μαθητές στο 5ο Γυμνάσιο και το 9ο Δημοτικό εγκλωβίστηκε στα σταθμευμένα αυτοκίνητα για να περάσει τον κόμβο από την οδό Υακίνθου στην οδό Χρυσομαλλούσας και να συνεχίσει την πορεία του. Για ώρα περίμενε ο επαγγελματίας οδηγός να εμφανιστεί ο οδηγός του Ι.Χ. για να απομακρύνει το αυτοκίνητό του, μάταια όμως! Πίσω από το λεωφορείο είχε σχηματιστεί μια μεγάλη ουρά από αυτοκίνητα που αναγκάστηκαν να κάνουν όπισθεν και να κινηθούν από τους παράπλευρους δρόμους.

Δεν λέμε, η Μυτιλήνη έχει πήξει στο αυτοκίνητο και ο κόσμος θέλει να παρκάρει, λογικό είναι αυτό. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια κάποιοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων το έχουν παραξηλώσει και αυτό δυστυχώς υπό την ανοχή της Τροχαίας. Δείτε, για παράδειγμα, το δρόμο μπροστά από τον Άγιο Κωνσταντίνο (με κατεύθυνση προς το περίπτερο του Σωκράτη). Ουδέποτε στο παρελθόν ήταν αυτοκίνητα σταθμευμένα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, ενώ εδώ και 2 χρόνια αυτό αποτελεί μόνιμη πραγματικότητα. Στην αρχή προ διετίας πάρκαραν 2-3 αυτοκίνητα περιστασιακά και τελικά υπό την ανοχή της Τροχαίας σταθμεύουν σε όλο το μήκος.

Το ίδιο και στην πλατεία Κωνσταντινουπόλεως από την πλευρά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ: Μόνιμα σταθμευμένα τα αυτοκίνητα στην αριστερή πλευρά, ενώ στο παρελθόν αυτό δεν ήταν ανεκτό. 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιοι έχουν αποθρασυνθεί, λογικό είναι στις γειτονιές αυτό να γίνεται ακόμα εντονότερο παρκάροντας στους κόμβους και στις νησίδες, να όμως το χάος που δημιουργείται…

spot_img

More articles

spot_img