ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟ – ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΝΤΑΛΑΜΠΕΚΗ: Εκεί που η ποιότητα και η ποικιλία συναντούν τις καλύτερες τιμές!

Κατεβαίνοντας την οδό Βουρνάζων, λίγα μέτρα από την πλατεία Κυπρίων Πατριωτών, στην καρδιά της Μυτιλήνης, συναντάμε από τα δεξιά μας το καφεκοπτείο του Πέτρου Νταλαμπέκη, μια οικογενειακή επιχείρηση δίπλα στο καφενεδάκι του Δημήτρη Δουβαλέτα, η οποία πλημμυρίζει καθημερινά την ατμόσφαιρα με τα αρώματα του φρεσκοκαβουρδισμένου καφέ και τις μυρωδιές από το ψήσιμο των ξηρών καρπών.

Η ποικιλία των εμπορευμάτων στο καφεκοπτείο του Πέτρου Νταλαμπέκη δεν υπάρχει αλλού σε αυτό το εύρος, καθώς θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα. Το κυριότερο όμως είναι η ποιότητα, η οποία είναι ασύγκριτη και όταν αυτό συνδυάζεται με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, τότε η επιλογή δεν μπορεί να είναι άλλη από την επιχείρηση Νταλαμπέκη για όσους ξέρουν!

Δεν είναι μόνο τα χαρμάνια του εκλεκτού καφέ, αλλά και η μεγαλύτερη ίσως ποικιλία σε ξηρούς καρπούς που διατίθεται στη Μυτιλήνη στις χαμηλότερες τιμές και με την αναγραφή της προέλευσης, σε όλα τα είδη, για να ξέρετε τι αγοράζετε!

Μια επίσκεψη στο καφεκοπτείο του Πέτρου Νταλαμπέκη θα σας κάνει να χαθείτε μέσα στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων, όλων των ειδών, τα ζαχαρώδη προϊόντα, βανίλιες, εκλεκτά χιώτικα γλυκά, αποξηραμένα φρούτα για να στολίσουν τα γλυκά σας, η μεγαλύτερη ποικιλία σε φλοκάκια και καραμέλες όλων των ειδών, ζελεδάκια, κουφετάκια, μπισκότα, σοκολάτες, και σοκολατάκια, καρύδες, σταφίδες, ταχίνια, αλμυρά, χουρμάδες, τσάγια και μπαχαρικά, όλα συσκευασμένα και χύμα.

Επίσης από την κάβα του καφεκοπτείου θα επιλέξετε το ούζο, το λικέρ ή οποιοδήποτε άλλο ποτό θα συνοδεύει τις στιγμές σας στο σπίτι ή θα το προσφέρετε ως δώρο.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε για πολύ περιγράφοντας ένα προς ένα τα προϊόντα που γεμίζουν τα ράφια στο καφεκοπτείο του Πέτρου Νταλαμπέκη, μένουμε όμως εδώ και σας προσκαλούμε να το επισκεφτείτε και να ταξιδέψετε μέσα στα αρώματα και τις γεύσεις. Σε ένα ανθρώπινο φιλικό περιβάλλον με το χαμόγελο των ιδιοκτητών και την άριστη εξυπηρέτηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Καφεκοπτείο Πέτρου Νταλαμπέκη, για εσάς που ξέρετε και ζητάτε την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, στη μεγαλύτερη ποικιλία και στις χαμηλότερες τιμές!

ΒΟΥΡΝΑΖΩΝ 7, ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τηλέφωνο: (22510) 29746