Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ AUTOATH.GR: 45 χρόνια ανταλλακτικά αυτοκινήτων “Αθηνιώτης”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τα 45 χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος η επιχείρηση ανταλλακτικών αυτοκινήτων “Αθηνιώτης”, η παλαιότερη επιχείρηση στο χώρο του αυτοκινήτου σε όλη τη Λέσβο. Η αρχή έγινε από το κατάστημα επί της Αεροπόρου Γιανναρέλλη 14, το 1979, όπου από την πρώτη στιγμή, η επιχείρηση ξεχώρισε για την ποιότητα των ανταλλακτικών και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, καταφέρνοντας να εδραιωθεί στην τοπική αγορά. Με τις συνεργασίες που πέτυχε με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς σε aftermarket ανταλλακτικά, κατάφερε να προσφέρει στους πελάτες της μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταλλακτικά, ηλεκτρικά, λιπαντικά και αξεσουάρ για κάθε είδους όχημα. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα επισκευής σιαγόνων και δίσκων συμπλέκτη.

Η συνεχής προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών οδήγησε στην μεταφορά της επιχείρησης επί της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη 46Β. Στο κατάστημα, ένα από τα μεγαλύτερα στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκίνητων, δόθηκε η δυνατότητα συνεχούς ανάπτυξης και εξέλιξης με γνώμονα πάντα την ποιότητα των προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, που τόσα χρόνια εμπιστεύονται την επιχείρηση που διαθέτει άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση απέκτησε το δικό της eshop στην διεύθυνση autoath.gr μέσω του οποίου δέχεται ηλεκτρονικές παραγγελίες από όλη την Ελλάδα, εξυπηρετώντας γρήγορα και οικονομικά ιδιώτες, συνεργεία αυτοκινήτων, επιχειρήσεις, εταιρείες, κλπ.. 

Υπεύθυνος επιχείρησης, Νίκος Αθηνιώτης, τηλέφωνο επικοινωνίας 2251047352.

spot_img

More articles

spot_img