Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Καλλιτεχνικό φωτογραφείο Κ. Νίκου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις, όπως και μια φωτογραφία από τα χέρια του Κώστα Νίκου, που διατηρεί το δικό του καλλιτεχνικό, θα λέγαμε, φωτογραφείο, επί της οδού Αρίωνος 24, πάνω από την κεντρική αγορά της Μυτιλήνης. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη φωτογραφία και στην κινηματογράφηση και με σεβασμό και διακριτικότητα, ο Κ. Νίκου αποτυπώνει τα συναισθήματα των σημαντικότερων στιγμών της ζωής σας, δημιουργώντας τέχνη μέσα από τον φακό του. Σκοπός του φωτογράφου είναι η συγκίνηση που αντικρίζει στα πρόσωπα που φωτογραφίζει όταν αυτά βλέπουν το αποτέλεσμα της δουλειάς του. 

Εκτός από τις συνήθεις κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμος, βάφτιση, κλπ.), ο Κ. Νίκου αναλαμβάνει οικογενειακές φωτογραφίσεις, φωτογραφίσεις από την περίοδο εγκυμοσύνης μιας γυναίκας, τις πρώτες φωτογραφίες ενός νεογέννητου παιδιού, την μητρότητα και προσωπικές φωτογραφίσεις για οποιονδήποτε σκοπό. Όπως λέει ο ίδιος, στόχος του είναι ένα αποτέλεσμα δουλειάς που να ζωντανεύει ξανά το συναίσθημα εκείνων των ημερών. 

Σε κάθε πελάτη αφιερώνει όλο το χρόνο που απαιτείται για ένα αποτέλεσμα που θα τον ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, ζώντας ξανά και ξανά όλες τις όμορφες στιγμές αγκαλιά με αγαπημένα πρόσωπα που ίσως δεν μπορεί να αγγίξει πια. Ανήσυχο, καλλιτεχνικό πνεύμα, ο κ. Νίκου βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη για διάκριση και βελτίωση των υπηρεσιών του, προκειμένου να δημιουργεί πολύτιμες αναμνήσεις ανεκτίμητης αξίας. 

Τηλ. επικοινωνίας 6945 777405.

spot_img

More articles

spot_img