Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Καθημερινή βόλτα

Καθημερινή είναι η βόλτα που κάνει ο διοικητής του νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης από τα τμήματα και τις κλινικές του Ιδρύματος, θέλοντας και διά ζώσης να έχει άποψη για τον τρόπο λειτουργίας και αν υπάρχουν προβλήματα και αρρυθμίες στην εξυπηρέτηση των ασθενών. Αυτό όπως φαίνεται το εκτιμούν οι ασθενείς που τον βλέπουν ανάμεσά τους και μία αναγνώστριά μας έκανε τον κόπο να βγάλει τη φωτογραφία και να μας την στείλει, σχολιάζοντας θετικά τη στάση του κ. Καμπούρη που, όπως μας είπε, πέρασε και  χαιρέτησε τους ασθενείς χωρίς να τους γνωρίζει!

Εμείς έχουμε ασκήσει και ασκούμε εντονότατη κριτική στον Διοικητή του νοσοκομείου αφήνοντας τους άλλους να τον λιβανίζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι μηδενίζουμε τις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται. Απεναντίας γράφουμε και τα όποια θετικά και εν προκειμένω οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε πράγματι ότι δεν είναι δεμένος στην καρέκλα, αλλά κινείται συνεχώς στους χώρους του νοσοκομείου και μάλιστα και απογευματινές ώρες δεν περνά μέρα να μην περάσει και να ενημερωθεί.  

Σε αντίθεση με την προκάτοχό του που δεν την είδε άνθρωπος από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα μέχρι που έφυγε και υπάρχουν και υπάλληλοι του νοσοκομείου που δεν είδαν ποτέ τους την τότε διοικήτρια!