Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΕΛΕΝΗΣ ΜΥΣΤΕΓΝΙΩΤΟΥ: Οι θεραπευτές των ποδιών σας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Συχνά παραμελούμε την υγεία των ποδιών μας και ας είναι αυτή η βάση για την υγεία του σκελετού και κατ’ επέκταση ολόκληρου του σώματός μας. Τα υγιή πόδια, όμως, όπως και η σωστή στάση του σώματος, μπορούν να μας εξασφαλίσουν μια καθημερινότητα χωρίς μυοσκελετικούς πόνους και ενοχλήσεις, που τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί, κυρίως, λόγω των ακατάλληλων παπουτσιών, που συνηθίζουμε να φοράμε. Για την φροντίδα των ποδιών μας, ωστόσο, μπορούμε να απευθυνθούμε στους ειδικούς και συγκεκριμένα στο Κέντρο Ποδολογίας και Καλλωπισμού Νυχιών της Ελένης Μυστεγνιώτου στην Επάνω Σκάλα!

Η Ποδολογία είναι η επιστήμη της υγείας που ασχολείται αποκλειστικά με τις παθήσεις των άκρων. Μια νέα ειδικότητα, που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και έρχεται να μας θεραπεύσει και να μας ανακουφίσει από επώδυνα προβλήματα του ποδιού, όπως τα νύχια που εισχωρούν στο δέρμα (ονυχοκρύπτωση), που διαπιστώνεται πάχυνση (ονυχογρύπωση) ή έχουν μύκητες (ονυχομυκητίαση), η ονυχόφωση, η ψωρίαση και οι μυρμηγκιές, τα εύθραυστα νύχια και φυσικά το διαβητικό πόδι. 

Ο Ποδολόγος συμβάλλει στην επίλυση αυτών των παθολογικών καταστάσεων του ποδιού σε συνεργασία με άλλες ειδικότητες (Παθολογία, Δερματολογία, Διαβητολογία, Ορθοπεδική, Φυσικοθεραπεία κ.ά.). Το γεγονός, μάλιστα, πως πρόκειται για έναν σχετικά νέο χώρο συντελεί στο να προσφέρονται υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία στη Μυτιλήνη μπορούμε να βρούμε στην Ελένη Μυστεγνιώτου!

Το Κέντρο Ποδολογίας και Καλλωπισμού Νυχιών της Ελένης Μυστεγνιώτου θα το βρείτε στην οδό Λορέντζου Μαβίλη 9 στην περιοχή της Επάνω Σκάλας, στη Μυτιλήνη και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 19:00. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κέντρο στο 2251 0 24878 ή μέσω email στο [email protected].

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img