Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Κοπή βασιλόπιτας από το «Δελφίνι»!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με σύμμαχο τον καλό καιρό την περασμένη Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» έκοψε την βασιλόπιτά του στη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου, παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων. Παρόντες ήταν ο ιερέας της ενορίας π. Παναγιώτης Χατζηβασιλείου, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα συνοδευόμενος από τον ψάλτη και μέλος του Συλλόγου, Σωτήρη Μαμουνή, ενώ παραβρέθηκαν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Οικονομικών της Περιφέρειας Αναστασία Αντωνέλλη, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Βασίλης Μαμώλης και το μέλος Μιχάλης Τουρλής, ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών, Δημήτρης Καντεμνίδης, η δημοσιογράφος  Βαρβάρα Γκιγκιλίνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου της Παλιάς Αγοράς Γιάννης Μολυβιάτης, και πολλά μέλη του Συλλόγου.

Στους παρόντες προσφέρθηκαν καφές, αναψυκτικά, και ποτά με διάφορα εδέσματα συνοδευόμενα από κρασόμελο, που ήταν προσφορά του μέλους του Συλλόγου, Ευθαλίας Τουρλή.

Το φλουρί, μετά από κλήρωση, το πήρε ο ιερέας της ενορίας με τον αριθμό 23.

Ένα δεύτερο δώρο, που ήταν προσφορά από το κατάστημα «Ρολογάδικο», του κ. Μολυβιάτη, το κέρδισε ο Γιώργος Κρητικός με τον αριθμό 8.

Επιπλέον, στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισαν οι παρακάτω αριθμοί:

  • Ο αριθμός 724 κέρδισε ένα Blue tooth player AKAI
  • Ο αριθμός 785 κέρδισε ένα φωτιστικό γραφείου LED
  • Ο αριθμός 1081 κέρδισε ένα smart watch Huawei
  • Ο αριθμός 209 κέρδισε ένα διπλό ηλεκτρικό υπόστρωμα
  • Ο αριθμός 184 κέρδισε δύο βιβλία «Παιδικό άλμπουμ αγάπης» και Γράμματα στην Αθανασία»
  • Οι αριθμοί 729, 1040, 951, 579 και 474 κέρδισαν από ένα πολυτελές άλμπουμ του Συλλόγου.

Η παραλαβή των δώρων για όσους δεν ήταν παρόντες θα γίνει σε συνεννόηση με τον κ. Δημήτρη Παπαχρυσό, τηλέφωνο 6974640419, καθώς και με τα λοιπά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

- Advertisement -

More articles

spot_img