Κτήμα «Οινοφόρος»: Η δεξίωση γάμου και βάπτισης στον πιο υπέροχο χώρο

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με προνομιακή θέα τη θάλασσα και το κάστρο της Μυτιλήνης, σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται το «Κτήμα Οινοφόρος». Χώρος δεξιώσεων υψηλών προδιαγραφών και ιδανική επιλογή για τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης χειμώνα – καλοκαίρι. Ο εντυπωσιακός χώρος του συνεχώς ανανεώνεται και μάλιστα φέτος ανακαινίσθηκε και επιπλέον  εκσυγχρονίστηκε ο εξοπλισμός στο φωτισμό και στον ήχο, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών ακολουθώντας συνεχώς τα νέα δεδομένα. 

Η δεξίωση ξεκινάει με την υποδοχή των καλεσμένων με μια υπέροχη σαγκρία, παραγωγής του Οινοποιείου και ξενάγηση στα κελάρια. Στις εγκαταστάσεις του «Οινοφόρου», υπάρχουν σιντριβάνια, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ με απολαυστικά κοκτέιλ, πίστα για χορό. Παρέχονται ηχητικές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονα φωτιστικά εφέ (ρομποτικά υψηλής τεχνολογίας), δυνατότητα προβολής βίντεο σε προτζέκτορα, ηλεκτρογεννήτρια  για άμεση κάλυψη σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, οργανωμένο parking, παιδότοπος. Ο χώρος διαθέτει κατάλληλες υποδομές ώστε να είναι προσβάσιμος σε ΑΜΕΑ. 

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης μεταφοράς των καλεσμένων σε εσωτερικό χώρο, καλυπτόμενο από πτυσσόμενο γυάλινο αίθριο με απαράμιλλη θέα. 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο φαγητό, που ετοιμάζεται με φρέσκα υλικά και τοπικό ελαιόλαδο στις εγκαταστάσεις του «Οινοφόρου», ενώ υπάρχει και δυνατότητα live cooking. Τα εξαιρετικά σε γεύση, ποικιλία και μεσογειακή φινέτσα πιάτα, συνοδεύουν άριστα τα διάσημα και μοναδικής ποιότητας εμφιαλωμένα κρασιά (Δάφνις και Χλόη λευκό και κόκκινο Μάκαρα Dolce Kleopatra και Rose Kleopatra), παραγωγής του Οινοποιείου, σε απεριόριστη ποσότητα και εξαιρετικές τιμές. 

Διαθέτει επίσης μια υπέροχη σουίτα για το ζευγάρι, ώστε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης να έχει την δυνατότητα για φρεσκάρισμα, αλλαγή ρούχων ή ξεκούραση.  

Αξέχαστη θα μείνει η φωτογράφιση στα κελάρια του Οινοποιείου με φόντο τα δρύινα βαρέλια. 

Με γνώση, εμπειρία, μεράκι και πάνω απ’ όλα διάθεση, όλοι οι συντελεστές του “Κτήματος Οινοφόρος” φροντίζουν για να σας μείνουν αξέχαστες οι ομορφότερες και πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής σας. 

Το Κτήμα Οινοφόρος βρίσκεται στον Καρά-Τεπέ Μυτιλήνης.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 22510 44738, 6974197399
www.ktimaoinoforos.gr