Κυκλοφόρησε το «Info» Γάμος – Βάπτιση – Παιδί

Λόγω των μέτρων του κορονοϊού, καθυστέρησε η κυκλοφορία του φετινού περιοδικού “Info” με αφιέρωμα στο γάμο, τη βάπτιση και το παιδί. Το περιοδικό ήταν ήδη έτοιμο πριν από τα μέτρα για τον κορονοϊό, για ευνόητους λόγους όμως  – λόγω του lockdown – δεν ξεκίνησε να διανέμεται.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί φέτος η πανδημία αλλάζουν αναπόφευκτα και τα δεδομένα για τους γάμους, οι οποίοι θα πρέπει να προσαρμοστούν κι αυτοί με τήρηση αποστάσεων, λιγότερους καλεσμένους, με διαφορετική διαμόρφωση στους χώρους των δεξιώσεων .κά.. Η Λέσβος αποτελεί έναν υπέροχο προορισμό για γάμο με μοναδικές φυσικές ομορφιές και οι επαγγελματίες του χώρου δίνουν και σε αυτό το τεύχος τις συμβουλές τους για να οργανώσετε τον τέλειο γάμο ή βάπτιση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

φωτο (αριστερά-δεξιά): Σάκης Μπατζάλης   

Ο βραβευμένος φωτογράφος, Σάκης Μπατζάλης, υπογράφει την υπέροχη φωτογραφία του εξώφυλλου καθώς και άλλες φωτογραφίες που υπάρχουν στις σελίδες του “Info”, ενώ ο ίδιος σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα μας μιλάει για τη διαδρομή του στην φωτογραφία και ειδικότερα στο χώρο της φωτογραφίας γάμου, όπου έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους κορυφαίους διεθνώς. 

 

 

 

 

 

 

 

 

αριστερά: «Menta Weddings», φωτο LEVI HRICZO – δεξιά:«Menta Weddings», φωτο Σάκης Μπατζάλης

Η Γαβριέλα Βατή και η Ειρήνη Κουβδή από τη «Menta Weddings» ,οι πρώτες διοργανώτριες γάμου στο νησί, μας μιλάνε για τις προσπάθειες να αναδειχθεί η Λέσβος σε γαμήλιο προορισμό και τα βήματα που έχουν γίνει στην κατεύθυνση αυτή τα τελευταία χρόνια.

Η Ελπίδα Κουμαρέλα μας στρώνει το τραπέζι του γάμου στον “Elaitis”, που βάζει τη σφραγίδα του στις πιο αξέχαστες δεξιώσεις γάμου με τον υπέροχο χώρο του, αλλά και την έμπειρη ομάδα του.

Το “Info”  που κυκλοφορεί κάνει μια περιήγηση στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του «Οινοφόρου» που πρωταγωνιστεί στις δεξιώσεις γάμου, στον μοναδικό χώρο του Οινοποιείου στον Καρά-Τεπέ,  κάνοντας πραγματικότητα την πιο ονειρεμένη μέρα της ζωής σας. 

Ειδικό αφιέρωμα υπάρχει στις σελίδες του περιοδικού για τη βάπτιση. Από τις διαδικασίες, τη γραφειοκρατία, μέχρι τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης υπάρχουν συμβουλές ειδικών για το παιδί και τη φροντίδα του, απαντώντας σε ζητήματα που απασχολούν τους νέους γονείς. 

Το «Info» με φωτογραφίες από εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Λέσβο, αναδεικνύει τόσο την ομορφιά του νησιού όσο και την υψηλού επιπέδου δουλειά των ντόπιων  επαγγελματιών στο χώρο, οι οποίοι κάθε χρόνο μάς εντυπωσιάζουν ακόμη περισσότερο, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες τους και προσαρμόζοντάς τες στις ανάγκες του σήμερα, με σκοπό να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του ζευγαριού για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους. 

Θα βρείτε το «Info» σε επιλεγμένα κεντρικά σημεία της Μυτιλήνης, ενώ τηλεφωνικά οι αναγνώστες μας (λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό) μπορούν να προγραμματίζουν ραντεβού ώστε να παραλάβουν το περιοδικό, που είναι διαθέσιμο στα γραφεία των «Νέων της Λέσβου».