Κυκλοφόρησε το περιοδικό «Ακράσι»

Κυκλοφόρησε το περιοδικό «Το ΑΚΡΑΣΙ», του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΚΡΑΣΙΩΝ, με πλούσια ύλη και πολλές φωτογραφίες, έγχρωμες και ασπρόμαυρες, σχετικές με την ζωή αυτού του γραφικού ορεινού χωριού.
Θα σταλεί με το ταχυδρομείο μέσα στον Ιανουάριο στους Ακρασιώτες και φίλους του Ακρασίου σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό (Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη, Αφρική).

«Έχετε στα χέρια σας το περιοδικό του Συλλόγου μας, με όλα τα νέα του χωριού μας, φέρνοντας αγέρα Ακρασιώτικο σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους του χωριού μας. Η θεματολογία και σ’ αυτό το τεύχος πλούσια στο χθες και στο σήμερα. Γράφει για το χθες και το σήμερα η Ευστρατία Ασωματιανού.  Επίσης δεν λείπουν άρθρα θρησκευτικού, και πολιτιστικού, αγροτικού  προβληματισμού, όπως του Παναγιώτη Χατζέλλη, του Μιχάλη Ασλάνη και του Προέδρου του Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Χρήστου Κουτλή. Ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και δεν παύουν να γράφουν γι’ αυτόν», γράφει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίων.

Και συνεχίζει: «Οι Πολιτιστικοί μας Σύλλογοι Ακρασίου δίνουν μεγάλη σημασία και βάση στις παραδόσεις του τόπου μας, και ιδιαίτερα του χωριού μας. Παράδοση είναι το μελωδικό νανούρισμα της μάνας, οι θρύλοι του παππού, τα κάλαντα, τα έθιμα, τα πανηγύρια, οι χοροί και οι σκοποί που μας συντρόφευαν σε κάθε χαρά, οι ενδυμασίες, τα κεντήματα, τα δίστιχα, τα παιχνίδια και όσα άλλα είναι μέρος της ζωής του τόπου του».