Κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους

Ένα κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αύριο στις 10 π.μ.. Πρόκειται για μία νέα, πρωτότυπη, βιωματική δράση εξερεύνησης του Μουσείου και του Απολιθωμένου Δάσους, όπου μέσα από γρίφους, αινίγματα και κρυφούς κώδικες, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του Απολιθωμένου Δάσους ξεκινώντας από τους χώρους του Μουσείου και προχωρώντας στο Πάρκο Πλάκας Απολιθωμένου Δάσους.

Αν σας αρέσουν οι γρίφοι, τα αινίγματα, οι μυστικές αποστολές και η φύση και θέλετε να γνωρίσετε το Απολιθωμένο Δάσος και να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά του, τότε μπορείτε να το κάνετε με τον πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο, να μάθετε για την ιστορία της δημιουργίας του και να θαυμάσετε τα ευρήματά του στους χώρους του Μουσείου, καθώς και τους εντυπωσιακούς απολιθωμένους κορμούς και τα ριζικά συστήματα στο Πάρκο Πλάκας.

Το κυνήγι θησαυρού θα ξεκινήσει από το Μουσείο όπου λύνοντας γρίφους και αινίγματα, φτάνετε στον μυστικό κώδικα, ο οποίος σας οδηγεί στα επόμενα σημεία με στόχο την επίλυση όλων των γρίφων και τη συλλογή όλων των κρυφών στοιχείων, για να φτάσετε στο τέλος, όπου σας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από το Μουσείο στις 10:00 και μπορεί να υλοποιηθεί ταυτόχρονα σε τρεις γλώσσες: Ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά. Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, οικογένειες και μεγάλους που τους αρέσουν οι γρίφοι και τα αινίγματα. Το προσωπικό του Μουσείου θα συνοδεύει και θα καθοδηγεί τους συμμετέχοντες.

Η έκδοση εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.lesvosmuseum.gr ή στο Μουσείο πριν την έναρξη. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2253054434.