Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

“Lesvos tango εν xορώ”!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο χορός είναι πάθος και η Ομάδα του “Lesvos Tango εν χορώ” το γνωρίζει καλά αυτό και το μεταδίδει σε όλους τους φίλους και τα μέλη της από το 2016. Ένας Σύλλογος που δημιουργήθηκε από λάτρεις του αργεντίνικου tango και παρέχει μαθήματα σε όσους θέλουν να χορέψουν με το σώμα αλλά και την καρδιά τους.

Η Ομάδα του “Lesvos Tango εν χορώ” βρίσκεται επί της οδού Πιττακού 2, στο Μπας Φανάρ, και είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να την γνωρίσουν, άνδρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ από την Κλαίρη Φραγκουλάκη και τον Στράτο Καβαλίκα. Επίσης λειτουργεί τμήμα pilates με την Πηνελόπη Γιέρρου

Πριν την εμφάνιση της πανδημίας, η Ομάδα του “Lesvos Tango εν χορώ” είχε διοργανώσει με επιτυχία το “Lesvos Tango Vacations”, ένα Φεστιβάλ Χορού, στο οποίο συμμετείχαν τουρίστες από την Τουρκία και χώρες της Ευρώπης, οι οποίοι συνδύαζαν το πάθος τους για τον χορό με την γνωριμία με το νησί μας. Η διοργάνωση είχε πραγματοποιηθεί 2 φορές στη Μυτιλήνη και μία στο Μόλυβο και στόχος του Συλλόγου είναι να την επαναφέρει δριμύτερη!

Επίσης, όλα αυτά τα χρόνια έχουν διοργανωθεί πολλά πάρτι “Milonga”, δηλαδή μουσικοχορευτικές βραδιές με αργεντίνικο tango, στα οποία μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, είτε είναι μέλος του Συλλόγου, είτε όχι.

Υπεύθυνη επικοινωνίας για τα μαθήματα tango είναι η Κλ. Φραγκουλάκη, στο τηλ. 6932 263553 και για τα μαθήματα pilates η Π. Γιέρρου, τηλ. 6972 291256.

spot_img

More articles

spot_img