Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

Λίγο βαρύ για να το κουβαλήσει ο Άγιος Βασίλης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Όχι μόνο έκανε δώρο καινούργια Enduro μηχανή στον γιο του, Νίκο, ο γνωστός επιχειρηματίας από το χώρο του αυτοκινήτου και των συστημάτων θέρμανσης Τάσος Κόρακας, αλλά το 9χρονο παιδί βρήκε το δώρο του να τον περιμένει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!! Και όπως βλέπουμε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρότι… ογκώδες, ομολογουμένως για να το κουβαλήσει το δώρο ο Άγιος Βασίλης, μία χαρά τα κατάφεραν! 

Ο 9χρονος Νίκος που έχει το όνομα του παππού έφτασε σε αυτό το μεγάλο δώρο επιτυγχάνοντας συγκεκριμένους στόχους, καθώς όπως μας είπε ο μπαμπάς «η μηχανή δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις στο Enduro αλλά με τις πρωτιές στα μαθήματα του σχολείου και στις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γερμανικά και συνεχίζουμε. Έχει να κάνει με τις επιδόσεις στον αθλητισμό καθώς τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο ταε κβο ντο»,  είπε ο κ. Κόρακας.

Όσο για τον μικρό Νίκο, όταν η μοτοσικλέτα βγήκε από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και μεταφέρθηκε στο μηχανοστάσιο της κατοικίας της οικογένειας, εκείνος μόνο που δεν διανυκτέρευσε δίπλα της!

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img