ΛΗΜΝΟΣ: Κεραυνός και Διαγόρας οδηγούν… την κούρσα!

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Λήμνου.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι ο πρωτοπόρος Κεραυνός επικράτησε 2-1 του Κάσπακα σε ένα πολύ ωραίο ματς. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη με τον Κεραυνό να παίρνει τους τρεις βαθμούς στις λεπτομέρειες, κόντρα σε έναν ανταγωνιστικό Κάσπακα στον οποίο μένει μία πικρία για το τελικό αποτέλεσμα. Από την ομάδα του Αγίου Δημητρίου μεγάλος πρωταγωνιστικής ήταν ο Αλέξης Μοσχούδης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ, ενώ από πλευράς Κάσπακα το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Ορέστης Καντάρας.

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πήρε ο Διαγόρας που έκαμψε την αντίσταση του ανταγωνιστικού Φιλοκτήτη με 5-3. Το θέαμα ήταν χορταστικό και από τις δύο ομάδες, όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Από την νικήτρια ομάδα που ίδρωσε αρκετά για να πάρει τους τρεις βαθμούς, δύο γκολ σημείωσε ο Ταμβάκης, ενώ από μία φορά σκόραραν και οι Αμπελώμος, Ζαγούδης και Σάββας Τζιβάκης. Από τον Φιλοκτήτη ο Γιώργος Κανάρας, έκανε χατ-τρικ. 

Σεφτέ στις νίκες για τον Ηρακλή, που μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα κατάφερε να φτάσει στο πρώτο τρίποντο, επικρατώντας 2-0 του Άρη. Η ομάδα της Ατσικής έπαιξε όσο χρειάστηκε, για να πάρει την νίκη που τόσο πολύ χρειαζόταν. Ο Φώτης Κρίκης ήταν αυτός που οδήγησε τον Ηρακλή στο θετικό αποτέλεσμα καθώς σκόραρε και τα δύο γκολ. 

Τέλος, το μοναδικό παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, ήταν αυτό ανάμεσα στην Ηφαιστία και την ΑΕ Λήμνου, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1. Οι δύο ομάδες έψαξαν τη νίκη, αλλά τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μοιραστούν από ένα βαθμό. Το γκολ της Ηφαιστίας έβαλε ο Χατζηρόδος, ενώ για την ΑΕΛ σκόραρε ο Δομανόλδος. 

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

 • Ηρακλής – Άρης 2-0
 • Κάσπακας – Κεραυνός 1-2
 • Ηφαιστία – ΑΕ Λήμνου 1-1
 • Διαγόρας – Φιλοκτήτης 5-3

Η βαθμολογία

 1. Κεραυνός  9  12-1
 2. Διαγόρας  9  9-3
 3. Κάσπακας  6  8-3
 4. Ηφαιστία  4  4-7
 5. Ηρακλής  3  2-4
 6. ΑΕ Λήμνου  2  1-3
 7. Άρης  1  1-5
 8. Φιλοκτήτης  0  4-15