ΛΗΜΝΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ: Στην παράταση πέρασε η Ηφαιστία 

Spread the love

Τρεις ομάδες, Κεραυνός, Ηρακλής και Ηφαιστία προκρίθηκαν με εύκολο τρόπο στον επόμενο γύρο του κυπέλλου, ενώ αναμένεται να γίνουν και τα δύο παιχνίδια του ΑΟ Κάσπακα με τον Άρη Μούδρου, τα οποία λόγω Μητρώου του Κάσπακα (διευθετήθηκε τελικά) δεν έγιναν.

Αναλυτικά τα ματς: 

Στην παράταση

Στο Κοντοπούλι μεγάλη μάχη έγινε για την πρόκριση αφού το σκορ του πρώτου αγώνα στην Μύρινα (3-2) είχε αφήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς μεταξύ Ηφαιστίας και Αργοναυτών. Τελικά το παιχνίδι  οδηγήθηκε στην παράταση με την γηπεδούχο ομάδα να κερδίζει με 4-2 και να συνεχίζει στον θεσμό. Αρκετά καλό και ανταγωνιστικό σύνολο έδειξαν οι Αργοναύτες, που θέλουν την χρονιά αυτή να  έχουν καλύτερη παρουσία και το απέδειξαν στα δύο παιχνίδια. 

Μόλις στο 1’ ο Μαρκέσι έκανε το 0-1. Η απάντηση ήρθε από τον Κανταρά 16’ με την Ηφαιστία να ισοφαρίζει. Ακολούθως οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Μαστορόπουλος, από την Ηφαιστία και Μαρκέσι, από τους Αργοναύτες. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Κανταράς έδωσε το προβάδισμα στην Ηφαιστία. Στο 61’ αποβλήθηκε ο Μοσχούδης και οι Αργοναύτες έμειναν με εννέα παίκτες για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά μετά ο Αλεξιάδης 2-2. Στις καθυστερήσεις ο Παναγιώτου έκανε το 3-2 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Ο Βλαττάς στο 116’ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και την πρόκριση της Ηφαιστίας. 

Ξεμούδιασμα 

Εύκολο πάλι έργο είχε ο Ηρακλής που συνέτριψε με 7-0 την ΑΕ Λήμνος, κάνοντας μια καλή προπόνηση. Για το συγκρότημα της Ατσικής ο αγώνας είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο όταν το σκορ πήγε στο 4-0. Σκόρερ οι Καλαϊτζής στο 9’, Ροΐδης στο 14’, Κολυδός με αυτογκόλ στο 26’ για να ακολουθήσουν άλλα δύο μέσα σε διάστημα τριών λεπτών από τον Τζιβάκη (30’-33’). 

Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης (55’) έκανε το 6-0 και ο Κυριάκος ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με το έβδομο τέρμα της ομάδας του.

Χωρίς να κοπιάσει 

Τέλος, στον Άγιο Δημήτρη κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε ο Κεραυνός να νικήσει και τώρα τον Φιλοκτήτη με 4-1 και να περάσει εύκολα στον επόμενο γύρο. Τα γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Νταλαμπίρα σημείωσε ο Μανουσάκης στο 24΄ με πέναλτι και στην συνέχεια στο δεύτερο μισό σκόραρε κατά ριπάς ο Ταμβάκης (53’ φάουλ),  55,’ 60’. Το γκολ του Φιλοκτήτη πέτυχε ο Ζαφειρίου με πέναλτι.

Αποτελέσματα 

1η φάση επαναληπτικοί

  • AO Ηφαιστίας-ΑΣ Αργοναύτες 4-2
  • Κεραυνός-Φιλοκτήτης 4-1
  • Ηρακλής-ΑΕ Λήμνος 7-0
  • ΑΟ Κάσπακα-Άρης Μ (-) 

Μείνετε ενημερωμένοι με τα πιο σημαντικά νέα

Πατώντας το κουμπί Εγγραφή, επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τηνΠολιτική Απορρήτου και τουςΌρους Χρήσης
Διαφήμιση