Λογιστικό – ασφαλιστικό γραφείο Δ. Αναγνώστου: Ένας πολύτιμος σύμβουλος για την τσέπη σας

Η επιλογή του κατάλληλου συμβούλου για τα λογιστικά της μικρομεσαίας επιχείρησής σας ή και για την απλή διαχείριση των ετήσιων οικονομικών σας υποχρεώσεων (δήλωση, ΕΝΦΙΑ, πόθεν έσχες κ.ά.)  είναι το κλειδί τόσο για την άρτια εκτέλεση των λογιστικών διαδικασιών – προστατεύοντάς σας από μπελάδες και κακοτοπιές –  όσο και για τη μέγιστη εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για την στήριξη και ανάπτυξη της επιχείρησής σας. 

Η εμπειρία και η εμπιστοσύνη είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει το λογιστικό γραφείο που επιλέγουμε, για να εμπιστευθούμε τη διαχείριση των οικονομικών μας. Το λογιστικό και ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου στον Παπάδο της Γέρας, διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και αποτελεί έναν πολύτιμο οικονομικό σύμβουλο και συνεργάτη για κάθε ιδιώτη ή επιχείρηση. 

Ο οικονομολόγος και Λογιστής Φοροτεχνικός Α’ Τάξης, κ. Δημήτρης Αναγνώστου, με πολυετή εμπειρία στο χώρο, αναλαμβάνει όλες τις λογιστικές εργασίες, από λογιστικά βιβλία, φορολογικές και λοιπές εργασίες, μισθοδοσία, και διαχείριση προσωπικού, οικονομική ανάλυση και λογιστική οικονομικών καταστάσεων, τήρηση βιβλίων σωματείων, τήρηση βιβλίων απλογραφικών -διπλογραφικών, και σας δίνει τις πιο χρήσιμες και αποδοτικές συμβουλές, απαλλάσσοντάς σας από το άγχος της διαχείρισης των οικονομικών.

 

Και ασφαλιστικό γραφείο 

Παράλληλα λειτουργεί από το 1996 το ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου που σας προσφέρει αμέτρητες προτάσεις ασφαλιστικών λύσεων για κάθε σας ανάγκη είτε ιδιωτική, είτε της επιχείρησής σας, με κύρια χαρακτηριστικά την ποιότητα των υπηρεσιών, την αξιοπιστία, τον σεβασμό προς τον πελάτη και την συνέπεια. Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, με “όπλο” την εμπειρία τους στο χώρο είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουν. 

Συνεργάζεται με όλες σχεδόν τις ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας και τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να σας προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη σας, που να προσαρμόζεται και στις οικονομικές δυνατότητές σας. Το ασφαλιστικό γραφείο ακολουθεί τον πελάτη σε όλη του την ασφαλιστική πορεία, συμβουλεύοντάς τον και δίνοντάς του τις σωστές κατευθύνσεις για να αντιμετωπίσει την κάθε περίσταση. 

Εδώ θα βρείτε ασφάλειες ζωής, αυτοκινήτου, κατοικίας, επιχείρησης, σκαφών, μεταφοράς, προσωπικού, ατυχήματος, χρηματικής απώλειας, ομαδική ασφάλιση, ταξιδιωτική ασφάλιση, ασφάλιση φωτοβολταϊκών , ασφάλειες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, σοβαρών παθήσεων και πολλές ακόμη κατηγορίες. 

Το λογιστικό – ασφαλιστικό γραφείο του Δημήτρη Αναγνώστου βρίσκεται στον Παπάδο της Γέρας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2251082401 και 6932451347.