Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Μας ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

  • Αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και πακέτα εκδρομών για προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό
  • Οι συνεργάτες του δίπλα και στους επισκέπτες της Λέσβου για να τους γνωρίσουν κάθε γωνιά του νησιού 

Αποστολή του όχι απλά να μας ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη, αλλά να κάνει και αυτά τα ταξίδια άνετα και εξαιρετικά ευχάριστα, έχει κάνει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες το τουριστικό και ναυτιλιακό γραφείο OLIVE GROOVE του Παναγιώτη Χατζηκυριάκου. Και αυτό, όχι μόνο από τη διευκόλυνση στην κράτηση και έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όσο με την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών και πακέτων εκδρομών και ταξιδιών σε προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2003 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, το OLIVE GROOVE δραστηριοποιείται σε ένα μεγάλο εύρος του τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού, έχοντας δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά και στο εξωτερικό, παρέχοντας ναυτιλιακές και πρακτορειακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Υπηρεσίες ποικίλες, που διακρίνονται σε δύο κλάδους: Εκείνον του ταξιδιωτικού γραφείου και εκείνον του θαλάσσιου τουρισμού, σκαφών και κρουαζιερόπλοιων με υπηρεσίες και παροχές VIP, αλλά και προσεγμένες, καθώς παρέχονται από υπαλλήλους με εξειδικευμένες γνώσεις και προϋπηρεσία στους κλάδους αυτούς, οι οποίοι έχουν όλα όσα χρειάζεται ο τουριστικός τομέας: Γνώσεις, πολυετή εμπειρία, φαντασία και δημιουργικότητα. Με αυτόν τον τρόπο, το γραφείο μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάθε ταξιδιώτη προτείνοντάς του επιλογές που θα κάνουν το ταξίδι που ονειρεύεται πραγματικότητα.

Το γραφείο OLIVE GROOVE βέβαια είναι ο απόλυτος συνεργάτης κάθε ταξιδιώτη, όχι μόνο για εκείνους που προγραμματίζουν κάποιο ταξίδι από τη Λέσβο για έναν άλλο προορισμό, αλλά και για όλους αυτούς που σχεδιάζουν να επισκεφτούν το νησί μας. Για τους επισκέπτες οργανώνουν εκδρομές ειδικού ενδιαφέροντος προσφέροντας στους πελάτες τις καλύτερες παροχές και υπηρεσίες (VIP, mini van με οδηγό του γραφείου).

Μπορείτε να επισκεφτείτε το τουριστικό και ναυτιλιακό γραφείο OLIVE GROOVE στην οδό Π. Κουντουριώτη 87 (ανάμεσα στην Εφορία και το Blue Sea), στην σελίδα τους στο facebook OLIVEGROOVE TRAVEL & TOURISM-SHIPPING ή να επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλέφωνο 22510 37533 και e-mail: [email protected]

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img