Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

ΜΕ 98% ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Φροντιστήριο “Πράξη”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Με 13 χρόνια εμπειρίας και πρωτοπορίας σε μεθόδους εκπαίδευσης και σύγχρονες τεχνολογίες, το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης “Πράξη” βρίσκεται δίπλα στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και τις ανάγκες τους, επιτυγχάνοντας κάθε χρόνο πρωτιές, με το 98% των μαθητών να εισάγεται στη σχολή της πρώτης του επιλογής. Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι τα Μαθηματικά, η Έκθεση, η Φυσική, η Χημεία, οι Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ.), οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Α.Ο.Δ.Ε.) και η Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Προγραμματισμός).

Επίσης, το Φροντιστήριο παρέχει υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και δωρεάν ψυχομετρικό test δεξιοτήτων Holland στους μαθητές του. Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό καταρτίζει πρόγραμμα μελέτης εξατομικευμένο για κάθε μαθητή για το διάβασμα μετά το μάθημα στο Φροντιστήριο.

Τα γκρουπ των μαθητών δεν υπερβαίνουν τα 5 άτομα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ιδιαίτερων και κλειστών τμημάτων, με 2 ή 3 μαθητές. Ακόμη εξασφαλίζεται η ομοιογένεια των Τμημάτων, ώστε κάθε γκρουπ μαθητών να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο, μετά από αξιολόγηση από τους καθηγητές. Το Φροντιστήριο παρέχει επίσης ετήσιο πρόγραμμα εβδομαδιαίων, απαιτητικών διαγωνισμάτων και δύο πανελλήνιες προσομοιώσεις της ΟΕΦΕ.

Το Φροντιστήριο βρίσκεται επί της οδού Ερεσού 17 και λειτουργεί καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και το Σάββατο, από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Υπεύθυνοι σπουδών είναι ο Γιάννης Τσουκαλοχωρίτης και ο Κώστας Ράπτης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 22510 54070 και στο www.praksi.gr.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img