Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Με happening το Σάββατο της Αποκριάς η Ερμού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Δεν σταματά τις δράσεις που ζωντανεύουν την κίνηση στην αγορά της Μυτιλήνης ο Εμπορικός Σύλλογος, η διοίκηση του οποίου υπό την προεδρία του Γιάννη Μουτζούρη προχωρά από τη μία δραστηριότητα στην άλλη, φροντίζοντας με τον τρόπο του να έλκει τους καταναλωτές προς όφελος των καταστηματαρχών στην Ερμού.

Λίγες μέρες μετά τις εκδηλώσεις για τον Άγιο Βαλεντίνο, οι οποίες και κόσμο «κατέβασαν» στην αγορά και συζητήθηκαν από τους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές, ο Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζει την αποκριάτικη δραστηριότητα που θα αναπτύξει στην Ερμού και η οποία προγραμματίζεται για το άλλο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Συλλόγου, εορταστική μουσική με αποκριάτικα τραγούδια θα επικρατήσει στην αγορά κάνοντας γιορτινό το κλίμα, ενώ σε τέσσερα σημεία της Ερμού θα αναπτυχθούν συγκεκριμένες δραστηριότητες με happening,  μπαλόνια για παιδιά και άλλες εκπλήξεις με κλόουν, που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, θα εστιάζουν όμως στην νεολαία και στα παιδιά. «Στόχος μας είναι να φέρουμε στην αγορά τα παιδιά από τα σχολεία αυτή την τελευταία μέρα λειτουργίας των καταστημάτων πριν την Αποκριά και την Καθαρή Δευτέρα, ώστε να ψυχαγωγηθούν, να διασκεδάσουν, αλλά και να επισκεφτούν τα καταστήματα και να κάνουν τις αγορές τους», είπε στα Νέα της Λέσβου ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μουτζούρης. 

Και συνέχισε: «Θα είναι ένα ευχάριστο πλαίσιο δράσεων που θα γίνουν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην αγορά και γι’ αυτό καλούμε από τώρα τους καταναλωτές να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ώστε από το πρωί του Σαββάτου μέχρι το μεσημέρι να βρεθούν στην οδό Ερμού, να κάνουν τη βόλτα τους στα μαγαζιά, να πιουν τον καφέ τους μαζί μας και να διασκεδάσουν, ξεφεύγοντας για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας».

Ο κ. Μουτζούρης ανέφερε ότι «δεν σταματάμε και δεν εφησυχάζουμε. Μετά τις πετυχημένες εκδηλώσεις που είχαμε για τον Άγιο Βαλεντίνο συνεχίζουμε και για την Αποκριά και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τη στήριξή τους και ιδιαίτερα έναν προς έναν τους συναδέλφους στη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου, όλοι μαζί, ακούραστοι προσπαθούν για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό έχει φανεί και στους καταστηματάρχες και στους καταναλωτές. Υπάρχει ένα άλλο κλίμα πια στην αγορά και θα συνεχίσουμε σαν Εμπορικός Σύλλογος προς όφελος των συναδέλφων εμπόρων», σημείωσε καταλήγοντας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img