Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με Κασίμη και Κουρεμπέ για τη νέα ΚΑΠ ο ΣΥΡΙΖΑ

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Με θέμα «Από τη νέα ΚΑΠ στο Στρατηγικό Σχέδιο της χώρας – Η Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ», πραγματοποίησαν χθες το βράδυ εκδήλωση, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και το γραφείο αγροτικού, με ομιλητές τον πρώην Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων και ομότιμο καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαράλαμπο Κασίμη και το συντονιστή του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Φάνη Κουρεμπέ.

Η εκδήλωση, την οποία συντόνισε ο υπεύθυνος αγροτικού του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, Στρατής Νικολάου, είχε ενδιαφέρον καθώς ανέλυσε εκτός από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μέσα από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Γι’ αυτό το θέμα άλλωστε μίλησαν οι δύο προσκεκλημένοι και το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, παρουσία του Γραμματέα Λέσβου του κόμματος, Σταύρου Καραβασίλη και του υπεύθυνου αγροτικού κ. Νικολάου. Κατά τη συνέντευξη αναλύθηκαν μία σειρά από ζητήματα που έχουν σχέση με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη θέση, αλλά και το ρόλο της χώρας μας, καθώς και τα θέματα που ανακύπτουν από τους χειρισμούς που έχουν γίνει ως τώρα.

Σημειωτέον ότι οι κ.κ. Κασίμης και Κουρεμπές συνοδευόμενοι από τα στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν το πρωί τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής, ενώ ιδιαίτερη ήταν η συνάντηση του κ. Κασίμη με την διοίκηση της ΕΤΑΛ.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img