Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022

Με πολλές εκδηλώσεις «Τα Καλφαγιάννεια» στη Φίλια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Την σειρά εκδηλώσεων «Τα Καλφαγιάννεια» που πραγματοποιούνται στην μνήμη του Στυλιανού Καλφαγιάννη με την υποστήριξη του αδερφού του Γεώργιου Καλφαγιάννη και της οικογένειάς του, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά η Κοινότητα Φίλιας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 4 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

  • Πέμπτη 4 Αυγούστου, 19:00: Τουρνουά Τάβλι & Πρέφας στη μνήμη των Ιγνάτη Μυλωνά και Άγγελου Βαρδαξή στα Καφενεία της Αγοράς. Στους νικητές θα διανεμηθούν αναμνηστικά.
  • Παρασκευή 5 Αυγούστου, 06:30: Με σημείο συνάντησης την αγορά περπατάμε προς το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας με ξεχωριστά δώρα για τους συμμετέχοντες.
  • Σάββατο 6 Αυγούστου, 19:00: Αθλοπαιδιές και αγώνας Ποδοσφαίρου στο Γήπεδο με την βοήθεια της Κλεονίκης Μαρμάρου και την υποστήριξη του ΑΣ Φίλιας.
  • Κυριακή 7 Αυγούστου, 10:00: Αμέσως μετά την εκκλησία θα γίνουν αγώνες ποδηλάτου και θα ακολουθήσουν απονομές βραβείων. Απαραίτητο για την συμμετοχή στους αγώνες κράνος ποδηλάτου. 
  • Κυριακή 7 Αυγούστου, 19:00: Ομιλία-αφιέρωμα στην Μικρασιατική Καταστροφή στην αίθουσα του Κληροδοτήματος «Καραγιαννόπουλου». Μια διοργάνωση του Συλλόγου Φιλιανών Αθήνας.
  • Δευτέρα 8 Αυγούστου, 10:00: Ζωγραφική με θέμα «Φίλια, το χωριό μου». Τα έργα θα αξιολογήσει και θα βραβεύσει ο καλλιτέχνης και απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, Γιώργος Κατσαρός.
  • Δευτέρα 8 Αυγούστου, 19:00: Παρουσίαση του βιβλίου «Καλή Ανάσταση» της δρ. Ουλρίκε Κράσμπεργκ (μετάφραση Μυρτώ Ταλούμη). Στο βιβλίο γίνεται αφιέρωμα στο χωριό της Φίλιας. Παράλληλα θα απονεμηθούν έπαινοι, από τον Γεώργιο Καλφαγιάννη σε ξεχωριστούς ανθρώπους του χωριού.
  • Παρασκευή 12 Αυγούστου, 9:00 – 13:00: Εθελοντική Αιμοδοσία στο Ιατρείο Φίλιας.
spot_img
Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 02-08-22
Επόμενο άρθρο«Η Θάλασσα στον Κήπο μας»
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img