Με θέμα τον τουρισμό το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου

Η νικήτρια ομάδα της φετινής διοργάνωσης στο Μόλυβο
  • Νικήτρια ομάδα οι “ERROR 404”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου τo 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Μολύβου, ένα παιχνίδι-θεσμός που διοργανώνει ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου. Φέτος το παιχνίδι είχε θέμα τον τουρισμό του χθες, του σήμερα και κυρίως του αύριο.

Οι παίκτες πέρασαν όμορφες στιγμές ανταποκρινόμενοι στις δοκιμασίες  της οργανωτικής επιτροπής. Οι γρίφοι και οι δοκιμασίες είχαν σχέση με την υψηλή ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών, υποδομές, εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, εξωστρέφεια, συνεργασία, ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους επισκέπτες που βασίζονται στην αυθεντικότητα και την ιδιαιτερότητα του νησιού, και προπαντός κοινή συνείδηση όλων της τουριστικής προτεραιότητας που αξίζει το νησί μας.

Η νικήτρια ομάδα του περσινού κυνηγιού οι Ο.Υ.Γ.Κ. του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας ανέλαβε με την βοήθεια και την υποστήριξη της ομάδας κρυμμένου θησαυρού του Φορέα Τουρισμού Μολύβου την διοργάνωση του παιχνιδιού, και με πολλή δουλειά που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, δημιούργησε δοκιμασίες αλλά και γρίφους έξυπνους, που όλες οι ομάδες έλυναν με ενθουσιασμό και πάνω από όλα με καλή διάθεση.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ERROR 404, η οποία βρήκε πρώτη τον κρυμμένο θησαυρό και θα αναλάβει την διοργάνωση του επόμενου παιχνιδιού.

Όλες οι ομάδες πήρανε αναμνηστικά από τον Φορέα και έγιναν οι απονομές των νικητών.

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Sunrise, έγινε το μασκέ πάρτι με αμφιέσεις με θέμα 70’ς, και η ψηφοφορία για το καλύτερο βίντεο σποτ της διοργάνωσης. Νικήτρια ομάδα του διαγωνισμού ήταν τα «XL-ληγμένα».

Τις επόμενες ημέρες οι αρχηγοί των ομάδων θα συναντηθούν στα γραφεία του Φορέα για να γίνει ο απολογισμός της διοργάνωσης, να καταγραφούν οι εμπειρίες και παρατηρήσεις για την καλύτερη διεξαγωγή του επόμενου παιχνιδιού για το 2021. 

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ευχαριστεί:

-Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής: Στρατή Ζγουρνιό, Λογγίου Άννα, Βατή Στρατή, Μόλβαλη Σάββα, Τεκέ Ευστρατία, Βαμβούκου Γεωργία, Κοσμέτου Ρέα, Κάιτατζη Σοφία, Βατή Ρίτα, Πετρά Ελένη, Λάμπρου Κατερίνα, Βαμβούκο Γρηγόρη, Γεωργακή Δημήτρη, Δελήβεη Βιργινία, Δεληγιάννη Αφροδίτη, Δεληγιάννη Έλπη, Προκοπίου Όλγα, Προκοπίου Πελαγία, Μανταίου Εύη, που όλοι μαζί με τόσο κόπο έφτιαξαν τη φετινή ιστορία του κυνηγιού, δημιούργησαν τους γρίφους και συντέλεσαν στο να διεκπεραιωθεί το παιχνίδι για 7η χρονιά, κάτω από ένα τόσο εύθυμο κλίμα.

-Το Σύνδεσμο ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Λέσβου που η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του, την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας και το 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Μήθυμνας για την υποστήριξη και όλους τους χορηγούς που εν όψει κρίσης για άλλη μια φορά στάθηκαν αρωγοί στη διατήρηση αυτού του θεσμού.

-Τα Sea Horse Hotel και Delfinia Hotel για την παραχώρηση των χώρων των ξενοδοχείων και τον Νίκο Λόγγιο για την διάθεση καϊκιού. Όλους όσους συμμετείχαν στο Κυνήγι του Θησαυρού. 

Ο Πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, Νίκος Μόλβαλης, στις δηλώσεις του μετά το πέρας του παιχνιδιού ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση, η οποία δίνει ζωή στον τόπο μας, τόνισε την ιδιαιτερότητα αυτού του θεσμού για την τοπική κοινωνία και προέτρεψε τα μέλη των ομάδων να συνεχίσουν να βλέπουν τον θεσμό με την αγάπη που του αξίζει, τον σεβασμό στην συμμετοχή, στην συνεργασία, την προσφορά γνώσης στους νέους για την ιστορία του τόπου, αλλά και την συμβολή αυτής της διοργάνωσης στην προβολή της περιοχής.