Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Μεγάλα ονόματα στο Κτήμα Οινοφόρος το καλοκαίρι

Σπουδαία ονόματα της μουσικής σκηνής θα γεμίσουν με νότες τις καλοκαιρινές νύχτες στο Κτήμα Οινοφόρος. Καλοκαιρινές μουσικές βραδιές με καλλιτέχνες για όλα τα γούστα. Ήδη το πρόγραμμα με τα τρία μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έχει ανακοινωθεί, ενώ θα υπάρξει ενημέρωση σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τις υπόλοιπες εμφανίσεις. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα των συναυλιών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

-Κατερίνα Λιόλιου – Σάββατο 20 Ιουλίου

Η εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο δημοφιλείς, ταλαντούχες, νέες τραγουδίστριες με διαρκή ανοδική πορεία. Έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη Eurovision τo 2014. Στο ενεργητικό της μετρά συνεργασίες με σπουδαίους Έλληνες τραγουδιστές όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Πάνος Κιάμος, ο Νίκος Βέρτης, ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Σαμπάνης. Με τις προσωπικές της επιτυχίες, όπως το «Νοικιάστηκε», «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», και «Τελικά Σου Έστειλα», μέχρι τα δημοφιλή τραγούδια «Story», «Η Ψυχολογία Μου», «Το Κατερινάκι Σου», και «Η Δική Μου Η Τρέλα», η Κατερίνα σφραγίζει την νυχτερινή διασκέδαση με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

-Θοδωρής Φέρρης – Σάββατο 3 Αυγούστου

Ο Θοδωρής Φέρρης, ο πιο επιτυχημένος και ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται στον Οινοφόρο για μία ανεπανάληπτη μουσική βραδιά γεμάτη έντονο συναίσθημα. Η πρώτη μεγάλη συνεργασία ήρθε το 1998, όταν ο Θοδωρής Φέρρης ξεκίνησε να εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στην Θεσσαλονίκη, συνεργασία η οποία κράτησε για 3 σεζόν. Πλέον, ανήκει στο δυναμικό της Heaven Music και ακολουθεί σπουδαία δισκογραφική πορεία η οποία συνδυάζεται με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του σε νυχτερινές πίστες και μπουζούκια της Αθήνας.

-Κωνσταντίνος Αργυρός – Παρασκευή 30 Αυγούστου

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές Νo1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, θα μας χαρίσει μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα σε ένα μοναδικό χώρο. Με «όχημα» τη μουσική του, την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την αστείρευτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται στον Οινοφόρο την Παρασκευή 30 Αυγούστου για να μας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις, σε μία μουσική βραδιά… διαμάντι!

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img